LGS TERCİH KILAVUZU 2023 MEB: LGS lise tercihleri ne zaman, nasıl yapılacak? LGS merkezi/yerel yerleştirme
LGS TERCİH KILAVUZU 2023 MEB: LGS lise tercihleri ne zaman, nasıl yapılacak? LGS merkezi/yerel yerleştirme LGS tercihleri için geri sayım. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından uygulanan LGS sonuçları geçtiğimiz günlerde açıklandı. Sonuçların açıklanmasıyla birlikte liseye yerleşecek olan öğrenciler tercih sürecini bekliyor. MEB tarafından yapılan açıklama ile 2023 LGS tercih kılavuzu yayınlandı. Peki, tercihler ne zaman yapılacak?
27.06.2023 Bilgi Rehberi
LGS'ye girecek öğrenciler dikkat! LGS sınavı saat kaçta başlayacak, kaç dakika sürecek? Öğrenciler hangi oturumda kaç soruya yanıt verecek?
LGS'ye girecek öğrenciler dikkat! LGS sınavı saat kaçta başlayacak, kaç dakika sürecek? Öğrenciler hangi oturumda kaç soruya yanıt verecek? Liselere Geçiş Sınavı (LGS) sınavı bu hafta sonu gerçekleştirilecek. 4 Haziran Pazar günü iki oturumda gerçekleştirilecek olan sınava katılım sağlayacak olan adaylar kimlik belgeleri ile birlikte sınava girecekleri bina ve salonların önünde sınav saatinden önce hazır bulunacak. Peki LGS sınavı saat kaçta başlayacak/sona erecek? Sınavda adaylara hangi dersten kaç soru yöneltilecek?
2.06.2023 Bilgi Rehberi
2023 LGS SINAV YERLERİ SORGULAMA EKRANI: LGS sınav giriş belgesi nasıl alınır, sınav yerleri nasıl öğrenilir? LGS sınavı ne zaman?
2023 LGS SINAV YERLERİ SORGULAMA EKRANI: LGS sınav giriş belgesi nasıl alınır, sınav yerleri nasıl öğrenilir? LGS sınavı ne zaman? LGS sınav giriş yerleri bugün belli oldu. Liselere Geçiş Sistemi sınavı giriş belgesi sınava girecek adaylar ve ailelerin gündeminde bulunuyor. MEB, LGS sınav giriş belgelerinin erişime açıldığını duyurdu. LGS sınav yerleri sorgulama ekranı ve sınav tarihi merak konusu. Peki LGS sınav giriş belgesi nasıl alınır, 2023 LGS ne zaman?
27.05.2023 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri