Son dakika ABD Dışişleri Bakanı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ABD Dışişleri Bakanı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ABD Dışişleri Bakanı haber sayfamızda...
haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 20.824 abd dışişleri bakanı haberi bulunmuştur.
ABD elçisinin sözleri yankı yarattı: Bir sonraki ülke Türkiye!ABD'nin Türkiye büyükelçisi Thomas Barrack dün verdiği röportajda Türkiye ile ilgili gündeme bomba gibi düşen açıklamalarda bulundu. Barrack'ın F-35 ve Türkiye sözleri İsrail ve Yunanistan basınında geniş yer buldu.
‘F-35 işi çözülür’ABD’nin Ankara Büyükelçisi Tom Barrack, tarafların F-35 konusunu artık geride bırakmak istediğini vurgularken, konunun “yıl sonuna kadar bir çözüme kavuşmasının mümkün” olduğunu kaydetti.
iran tazminat talep ettiUluslararası Atom Enerjisi Ajansı (UAEA) ve Başkanı ile köprüleri atan İran’ın, Birleşmiş Milletler’den, İsrail ve ABD’nin tazminat dahil İran’a saldırılarından sorumlu tutulmasını istedi.
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan: İsrail, İran'ın nükleerini yok edecek güçte değilDışişleri Bakanı Hakan Fidan, İran-İsrail gerilimindeki son gelişmelere ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Fidan, 'İsrail, İran'ın nükleerini yok edecek güçte değil.' dedi. Öte yandan Bakan Fidan, Erdoğan ile Trump arasında NATO Zirvesi kapsamında gerçekleşen görüşmenin detaylarını da paylaştı.
Pentagon raporu ortalığı karıştırdıABD’nin İran’a yönelik müdahalesinde nükleer tesislerin ciddi bir zarar görmediğine yönelik Pentagon raporu ortalığı karıştırdı. Trump raporu haberleştiren basın kuruluşlarına ateş püskürdü, saldırının ‘inanılmaz başarılı’ olduğunu savundu
Trump İran’ı yeniden büyük mü yapacakABD Başkanı Trump’ın İran’da rejim değişikliği ihtimalini gündeme taşıması büyük ses getirdi. Beyaz Saray, Trump’ın diyaloğa açık olduğunu ancak Tahran’ın bu yolu seçmemesi halinde İran halkının “rejimin gücünü elinden alabileceğini” söyledi.
İran ve İsrail: İşte iki ülkenin askeri karşılaştırması!İsrail ordusu, Cuma sabahı erken saatlerde İran'daki askeri ve nükleer hedeflere yönelik geniş çaplı saldırılar başlattı ve Orta Doğu'da savaşı tetikledi. Her iki ülkenin askeri kabiliyetlerini, birbirlerine saldırma kapasitelerini ve ABD faktörünü inceledik.
İsrail İran’ı kalbinden vurduİsrail, İran’daki nükleer ve askeri tesisleri vurdu ve Tahran’ı ‘kalbinden’ hedef aldı. İsrail’in dev operasyonu İran içine İHA üssü kurarak gerçekleştirmesi büyük ses getirdi
Küresel piyasalar yeni güne nasıl başladı?Küresel piyasalarda, Orta Doğu'da jeopolitik gerilimin tırmanması, ABD-Çin görüşmelerinin sağladığı iyimserliği gölgede bırakırken, gerilimin daha da artacağına yönelik endişeler risk algısını yükseltti.
Son Dakika! Trump'tan savaşla ilgili sürpriz uyarı!Trump saldırıdan saatler önce dün yaptığı açıklamada "Büyük bir çatışma riski var, füze yağarken uyarı yapmamış olmak istemem" derken saldırı sonrası Fox News'e yeni bir açıklama yaptı, bir açıklama da İsraillli yetkiliden geldi.
Abd Dışişleri Bakanı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.