Son dakika BBP Genel Başkanı Mustafa Destici haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici haber sayfamızda...
haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 998 bbp genel başkanı mustafa destici haberi bulunmuştur.
İsmailağa liderini on binler uğurladıİsmailağa cemaati lideri Mahmut Ustaosmanoğlu’nun cenazesine on binlerce müridi katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan cenazede yaptığı konuşmada “Bugün ilim, irfan sahibi bir önderimizi ebediyete yolcu ediyoruz” dedi.
Mustafa Destici: Bir an önce terör örgütünün partisi kapatılmalıBüyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, “Kırmızı çizgimiz nedir; terör ve şiddettir. Kırmızı çizgimiz terörist ve terör örgütüdür. Bir an önce terör örgütünün partisi kapatılmalı ve teröristler meclisten çıkarılmalıdır” dedi.
Mustafa Destici: Dokunulmazlıkları kaldırılmalı, milletvekillikleri sonlandırılmalıBüyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, "Sözde milletvekili Salihe Aydeniz ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ndeki eylem girişimine engel olan güvenlik mensuplarına fiili saldırıda bulunan Türkiye İşçi Partisi (TİP) Milletvekili Ahmet Şık'ın dokunulmazlıkları kaldırılmalı, hak ettikleri cezaları alarak milletvekillikleri sonlandırılmalıdır" dedi.
Bakanlar Kurum ve Koca, 'Konyalılar Günü'nde buluştuÇevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Ankara'da düzenlenen 'Konyalılar Günü' fuarının açılışına katıldı.
Destici: Türkiye, ABD'nin uydusu olmayacak kadar büyük bir ülkedirBüyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, ABD'nin, Türkiye'yi Yunanistan ve Ermenistan gibi bir kukla devlet haline getirmeye çalıştığını belirterek, "Türkiye, ABD'nin uydusu olmayacak kadar büyük bir ülkedir. ABD'nin, ekonomi, Suriye, Yunanistan ve Ermenistan üzerinden Türkiye'nin aleyhine yürüttüğü faaliyetlerin farkındayız" dedi.
Mustafa Destici: Aday konusunda uzlaşamadılarBüyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, muhalefet partilerinin 6'lı masasına değinerek, "Hepsinin farklı adaylarının olduğunu düşünüyorum. Aday konusunda uzlaşamadılar, onun için de henüz adaylarını açıklayamıyorlar. Sayın Kılıçdaroğlunun 'seçim tarihi açıklansın ondan sonra adayımızı açıklarız' şeklindeki beyanı tamamen bundan dolayıdır" dedi.
Mustafa Destici: Yapılması planlanan tüm harekatları sonuna kadar destekliyoruzBüyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, “Türk Silahlı Kuvvetlerimizin gerçekleştirdiği Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı, Barış Pınarı ve Fırat Kalkanı harekatlarını, şartsız, amasız, bütün varlığımızla destekledik ve bizim dışımızdaki kesimlerin, ülkemizin gerçekleştirdiği harekatlara olan desteğini de bir vatanseverlik ölçeği olarak gördük. Yapılması planlanan tüm harekâtları da sonuna kadar destekliyor, bir zaruret olarak görüyoruz. İnanıyorum ki, hazırlıklar yapıldıktan sonra bu harekât en kısa zamanda başlayacak Tel Rıfat’tan Kamışlı’ya kadar Suriye’nin kuzeyinin tamamı olmak üzere bütün bu bölge teröristlerden arındırılacak” dedi.
Son nefesimize kadar buradayızAtatürk Havalimanı’nda İstanbul’un fethi kutlamalarında konuşan Erdoğan, Kılıçdaroğlu’na sert çıkarak, “‘Kaçacak’ dediğiniz kişi Tayyip Erdoğan ya. Terör örgütlerinden kaçmamışız, 15 Temmuz’da kaçmamışız. İşte Erdoğan ölümüne burada. Son nefesimize kadar da buradayız” dedi.
‘Karanlık odaklar başaramayacak’Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik iddialarda bulunan CHP lideri Kılıçdaroğlu’na tepkiler sürüyor. TBMM Başkanı Şentop, “Cumhurbaşkanımız ‘kaçmak’ fiiliyle yan yana konulabilecek ülkedeki son kişidir” derken, Adalet Bakanı Bozdağ, “İftira, yalan ve çarpıtma, siyaset yapma değildir, ahlaksızlıktır” ifadelerini kullandı.
Destici: İddiaların yargıya taşınması zaruri hale geldiBBP Genel Başkanı Mustafa Destici, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun iddialarına ilişkin, "İddiaların yargıya taşınması zaruri hale gelmiştir. Tümü yasal yollarla kayıt altında Türkiye Cumhuriyeti ve ABD yasalarına uygun şekilde, vakıflar tarafından gönderilen bu paraların; Türkiye'yi, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı'nı itibarsızlaştırmak için bir yalana malzeme edilmesini kınıyorum" dedi.
Mustafa Destici: BBP, Cumhur İttifakı'nda kendi adı, amblemi ve adaylarıyla yer alacakBüyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, "2023 haziran seçimlerine giderken BBP olarak durduğumuz yer net. Biz Cumhur İttifakı’nın bir parçasıyız, bir bileşeniyiz. BBP Cumhur İttifakı içerisinde kendi adı, amblemi ve adaylarıyla yer alacak; Cumhur İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayının seçimleri kazanması noktasında elinden gelen bütün gayreti en yüksek düzeyde gerçekleştirecek" dedi.
Mustafa Destici: Finlandiya ve İsveç terör örgütleriyle iş birliğini sona erdirmeliBüyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, “Finlandiya ve İsveç, Türkiye’nin mücadele ettiği terör örgütleriyle iş birliğini ve irtibatını sona erdirmeli, terör örgütü mensuplarını korumaktan vazgeçmeli, bu konularda somut ve tatmin edici adımlar atmalıdır. Büyük Birlik Partisi olarak içinde bulunduğumuz süreci ve ağır şartları doğru analiz ettiğimizi, doğru bir siyaset izlediğimizi ve doğru yerde durduğumuzu düşünüyoruz. Bu istikamette yolumuza devam edeceğiz” dedi.
BBP Genel Başkanı Destici: Atatürk istismarından vazgeçsinlerBBP Genel Başkanı Mustafa Destici, "Bugün yaşananlara bizim itirazımız, her yaşanan olayın Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile ilişkilendirilmesi. Meselenin Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile ilişkilendirilmesini doğru bulmuyoruz. Atatürk istismarından vazgeçsinler" dedi.
RİZE - ARTVİN Havalimanı açıldıTürkiye’nin deniz dolgusu üzerine inşa edilen ikinci havalimanının açılış kurdelesini Erdoğan, Aliyev ve Cumhur İttifakı ortakları MHP ve BBP liderleri kesti. Erdoğan yaş çay alım fiyatını da 6 lira 70 kuruş olarak açıkladı.
Rize-Artvin Havalimanı açılışında tarihi anlar! Erdoğan'dan önemli açıklamalarTürkiye'nin 2'nci (Ordu Havalimanı), dünyanın 5'inci deniz üzerindeki havalimanı olan Rize-Artvin Havalimanı açıldı. Açılışta 'Türkiye'ye çağ atlatmanın verdiği huzuruyla sizlerin karşınızdayız. Bu eser ne dağların ne denizlerin bizim hizmet azmimizin önünde duramayacağını işaretidir' diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Bu topraklarda yaşayanlar ve ziyarete gelenler yanında bölgenin güzelliklerini görmek isteyen herkese Rize, Artvin artık bir uçak bileti mesafesindedir.' açıklamasını yaptı.
Destici: Sığınmacılar üzerinden siyasi rant elde etme peşindelerBüyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, sığınmacılar üzerinden bir çatışma alanı oluşturulmaya çalışıldığını ifade ederek, “Maalesef Türkiye'deki bazı siyasi partiler, bazı siyasi parti genel başkanları, siyasetçiler ve toplum mühendisleri de buna çanak tutmaktadır ve bunun üzerinden bir siyasi rant elde etme peşindedir” dedi.
BBP lideri Destici’den ‘Bayramınız Kemerli Olsun’ kampanyasına destekBüyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, İçişleri Bakanlığı’nın emniyet kemeri kullanımını yaygınlaştırmak ve trafik kurallarına dikkat çekmek amacıyla başlattığı ‘Bayramınız Kemerli Olsun’ kampanyasına destek verdi.
BBP lideri Destici’den 1 Mayıs mesajıBüyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle mesaj yayımladı.
BBP lideri Destici: AYM artık bu işi uzatmamalıBüyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, HDP'nin kapatılması davasına ilişkin, "Anayasa Mahkemesi (AYM) bu işi artık daha fazla uzatmamalı. Anayasamızın ilgili maddelerinde çok açık ve net, hala neyi beklediğini sormak istiyorum" dedi.
Bbp Genel Başkanı Mustafa Destici ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.