Bir zamanlar İstanbul’da yılbaşı sofralarıBugün sekiz gün süren Hanuka bayramı başlıyor, ilk mum yakılıyor, 24 Aralık Salı günü ise Noel Yortusu. Pek yakında yılbaşı geliyor. Kimi cemaatler Noel’i 6 Ocak günü kutlayacak. Hepsi güzel ışıl ışıl sofralar kurmak, geceleri dostların muhabbetiyle aydınlatmak için bir fırsat
Boğaz'da fasıl eşliğinde iftarBoğaz manzarası, zengin mutfağı ve seçkin lezzetleriyle İstanbul’un en seçkin mekanlarından olan IZAKA Restaurant, Ramazan ayı boyunca, geleneksel Türk ve Osmanlı mutfağının en özel lezzetlerini canlı fasıl müziği eşliğinde misafirleriyle buluşturuyor.
Haydari nasıl yapılır? Haydarinin malzemeleri nelerdir?Meze denilince aklımıza ilk gelenlerden biridir haydari. Hemen hemen herkesin damak tadına uyan lezzeti, hafifliği ve günün her saatinde tüketime uygun olması sebebiyle oldukça beğenilen bir lezzeti vardır. Rakı sofrasının olmazsa olmazıdır ve yanında birkaç mezeyle daha enfes bir rakı sofrası kurulabilir. İşte size meşhur haydari tarifi, püf noktaları ve ona eşlik edebilecek diğer lezzetler…
Çerkes Tavuğu nasıl yapılır?Çerkes Tavuğu, diğer bilinen adıyla Çerkez Tavuğu tarifi en lezzetli yemeklerden biri. Çerkes tavuğu yapımı çok basit olmakla birlikte misafirlerinizi hayran bırakacak bir tarif. İşte çerkes tavuğu nasıl yapılır merak edenler için çerkes tavuğu tarifi:
Sellam'da bu akşam müthiş alem varMori Sushi, Coşkun Sabah Anchor'da, Mustafa'nın yeni imajı, Akbank Oda Orkestrası Anadolu turnesinde, SunDay, Unutulmaz Titanlar, Mogli, La Pelle, Petek Dinçöz oyunculuğa soyunuyor