“Yalan söylemediğimiz için hızlı büyümüyoruz”
“Yalan söylemediğimiz için hızlı büyümüyoruz” İstanbul’un alamet-i farikalarından Kanlıca yoğurdunun en iyisi nerede yenir? 120 yıldır bu işi yapan Sakkaf Ailesi’nin beşinci kuşak torunu Muhammed Ali Sakkaf, “Bizim yoğurdumuz Beykoz’un özel florasında otlayan sığır ve koyunların sütüyle yapılıyor. Yalan söylemediğimiz için hızlı büyümüyoruz. Her sütten yoğurt yapamayız” diyor
22.03.2013 Cadde
Dört mevsim Abant
Dört mevsim Abant İstanbul'dan 300 kilometre sonra, Abant Gölü'nün etrafında turlamaya başlıyorsunuz. Ağaçlar, dereler, orman; hemen yanınızdan geçen bir fayton, bir de karşı kıyıda gördüğünüz 12 odalı butik otel. Araba yok, ses yok, insan yok...
30.04.2005 Pazar