Domates kabuğu için zahmete gerek yok! Bu yöntemle fıstık gibi soyuluyorDomates, mutfakların vazgeçilmez malzemelerinden biridir. Çorbadan soslara, salatalardan sandviçlere kadar sayısız tarifte yer alır. Ancak domatesin kabuğunu soymak, özellikle bazı tarifler için pürüzsüz bir kıvam gerektirebilir. Geleneksel olarak kaynar su yöntemi kullanılsa da, bu yöntem her zaman en pratik veya hızlı çözüm olmayabilir. Domates kabuğunu zahmetsizce çıkarmanın birbirinden etkili alternatif yolları mevcut.
Meğer çözümü basitmiş! 2 dakika ocağa tutun, domatesin kabuğu kağıt gibi ayrılacakSalatalar, yemekler, soslar ve pek çok alternatif için tercih edilen domatesi bazı kişiler kabuğuyla bazıları ise kabuksuz tüketmek istiyor. Domates kabukları farklı amaçlar için soyulabilir. Toplu şekilde soymanız gerekiyorsa epey uğraştırıcı bir işlem sizi bekliyor demektir. Bu yöntem sayesinde domatesi kabuğundan şıp diye ayırmaya ne dersiniz?