Mangalda 'kartalbaşı' dana steak çılgınlığına rakip oldu
Mangalda 'kartalbaşı' dana steak çılgınlığına rakip oldu Adana'da kuşbaşı halinde pişirilen etin çabuk kuruduğunu savunan kebap ustası Fatih Cavlak, koyunun sırt bölümünden elde ettiği büyük parça et ve iç yağıyla hazırladığı tarife 'kartalbaşı' adını verdi.
6.07.2021 Yöresel Tarifler
Dar gelirlinin pirzolası sakatat!
Dar gelirlinin pirzolası sakatat! Kıyma ve kuşbaşına göre uygun fiyatlarla satılan sakatat, dar gelirli ailelerin kurtarıcısı oldu. 40 liralık eti alamayan vatandaş, fiyatı 17 lira olan dana kuyruk yağıyla avunuyor
11.08.2017 Ege
Sakatata talep artıyor
Sakatata talep artıyor Kıyma, kuşbaşı, biftek gibi ürünlere göre oldukça uygun fiyatlarıyla dikkati çeken ve son dönemde bazı uzmanların sağlık için tüketilmesini önerdiği sakatatlara talep artıyor
10.08.2017 Ekonomi