Poğaçaya süt mü yoksa su mu katmalıyım? Yumuşacık oluyor, puf puf kabaran tarifKahvaltı sofralarından çay saatlerine kadar her an keyifle tüketilen poğaçanın sırrı, hamurunun yumuşak, kabarık ve lezzetli olmasındadır. Ancak, poğaça yaparken sıkça karşılaşılan sorulardan biri de süt ve yoğurt hakkında. Her iki malzeme de poğaçayı lezzetlendirse de bir tanesi ön plana çıkıyor.
Evdeki süt bittiyse hiç üzülmeyin, rakibi var! Poğaçaları balon gibi kabartıyorMutfağımızın vazgeçilmez lezzeti sıcak sıcak tüketilen poğaçalardır. Çay saatlerinde, misafirler olduğunda kurtarıcı bir seçenektir. Üstelik hazırlığı ve pişirmesi de pek zahmetli değildir. Eğer balon gibi kabaran poğaçalar elde etmek istiyorsanız, bu tarifi mutlaka deneyin.