Ne zeytinyağı ne de ayçiçeği! Kızartmayı şölene çevirecek, yüksek ısıya da dayanıklıKızartmalar, mutfakların en sevilen ve en çok tüketilen yiyeceklerinden biridir. Patates kızartması, kabak, patlıcan, tavuk, balık veya hamur işleri... Hepsinin lezzeti harika olsa da yanlış yağ kullanımı hem sağlık açısından risk taşıyabilir hem de lezzeti kötü etkiler. İşte kızartma yapmak için kullanacağınız en faydalı yağ.
Evdeki süt bittiyse hiç üzülmeyin, rakibi var! Poğaçaları balon gibi kabartıyorMutfağımızın vazgeçilmez lezzeti sıcak sıcak tüketilen poğaçalardır. Çay saatlerinde, misafirler olduğunda kurtarıcı bir seçenektir. Üstelik hazırlığı ve pişirmesi de pek zahmetli değildir. Eğer balon gibi kabaran poğaçalar elde etmek istiyorsanız, bu tarifi mutlaka deneyin.