MasterChef şampiyonu Metin'den etin lezzet sırrı: 'Asla yıkamayın, tadını ekişitiyor'Restoranlarda yediğiniz o lokum gibi yumuşak, sulu ve aroması damakta kalan etlerin sırrını merak ediyor musunuz? Aslında bu sır, sadece marinasyon veya pişirme süresiyle sınırlı değil.MasterChef şampiyonu Metin Yavuz, et pişirme sanatına dair en çok merak edilen soruları yanıtladı.
Orman kebabı nasıl yapılır?Türk mutfağında neredeyse her gün yesek hiç bıkmayacağımız öyle lezzetler vardır ki modası hiçbir zaman geçmez, kaç yıldır yapılır hiç kimse bilmez. Günümüzde aşçıların yeni trendi farklı lezzetleri bir araya getirmek olsa da tadından ve tarifinden hiçbir değişiklik olmadan geçmişten günümüze kadar gelen lezzetlere de mutfağımızda yer vermek gerekir.