MasterChef şampiyonu Metin'den etin lezzet sırrı: 'Asla yıkamayın, tadını ekişitiyor'
MasterChef şampiyonu Metin'den etin lezzet sırrı: 'Asla yıkamayın, tadını ekişitiyor'Restoranlarda yediğiniz o lokum gibi yumuşak, sulu ve aroması damakta kalan etlerin sırrını merak ediyor musunuz? Aslında bu sır, sadece marinasyon veya pişirme süresiyle sınırlı değil.MasterChef şampiyonu Metin Yavuz, et pişirme sanatına dair en çok merak edilen soruları yanıtladı.
5.06.2025Püf Noktası
Vazgeçilmez lezzet dereotlu poğaça
Vazgeçilmez lezzet dereotlu poğaçaKurabiye tadında poğaça sevenlerin, vazgeçemeyeceği bir tarif olan dereotlu poğaça tarifi çay saatlerinin vazgeçilmez atıştırmalığı olacak. Dereotu sevenlerin zevkle yapacağı tarifimiz damaklarda tadını bırakacak ve adından sıkça bahsettirecek. İşte muhteşem dereotlu poğaça tarifimiz.
29.04.2018Gündem
Orman kebabı nasıl yapılır?
Orman kebabı nasıl yapılır?Türk mutfağında neredeyse her gün yesek hiç bıkmayacağımız öyle lezzetler vardır ki modası hiçbir zaman geçmez,  kaç yıldır yapılır hiç kimse bilmez. Günümüzde aşçıların yeni trendi farklı lezzetleri bir araya getirmek olsa da tadından ve tarifinden hiçbir değişiklik olmadan  geçmişten günümüze kadar gelen lezzetlere de mutfağımızda yer vermek gerekir.
29.04.2018Gündem