Yemeğin yanında çiğ yiyince asıl faydasını alıyoruz! İç organları yıkayıp temizliyor
Yemeğin yanında çiğ yiyince asıl faydasını alıyoruz! İç organları yıkayıp temizliyor Genellikle sulu yemek yaparken mutlaka tencereye eklenen soğan, pişirilerek tüketilir. Salata haricinde ise çiğ tüketime alışkın olduğumuz söylenemez. Ancak büyüklerden gelen alışkanlıklardan biri ise yemeğin yanında tüketilen çiğ soğandır. Bakın büyüklerin sofrasından eksik olmayan çiğ soğan iç organları nasıl etkiliyormuş.
9.05.2024 Genel Sağlık
Herkesin yaptığı büyük hata! Soğanı böyle pişirmeyin, tüm vitamini uçup gidiyor
Herkesin yaptığı büyük hata! Soğanı böyle pişirmeyin, tüm vitamini uçup gidiyor Her yemeğe lezzet katması için eklenen soğan genellikle yağda kavrulur. Ancak bu işlem lezzetli gibi görünse de sağlıklı olmayabilir. Bakın yağda kavurduğunuz zaman birçok faydası nasıl da uçup gidiyor.
5.04.2024 Yemek