İzmir'in sokak lezzeti 'söğüş'e anne eli değdi
İzmir'in sokak lezzeti 'söğüş'e anne eli değdi İzmir'de yaşayan Sennur Çetin, yöneticilik yaptığı firmadan ayrılarak, genellikle erkeklerin yaptığı söğüşçülük mesleğine başladı. 1 çocuk annesi Çetin, oğlu Furkan Çetin'in de yardımıyla İzmir'in yöresel lezzeti söğüşü müşterilerine sunuyor.
6.07.2021 Yöresel Tarifler
Söğüşün kraliçesi
Söğüşün kraliçesi Kuzu kellesinden yapılan ve soğuk olarak tüketilen söğüşte çok fazla kadın usta olmadığını fark edip KOSGEB desteğiyle kendi iş yerini açan Sennur Kulalıgil, kendisi gibi kadınlara istihdam sağlamak istiyor.
7.03.2020 Ege
Talep patladı! Gece bile çalışmayı düşünüyor...
Talep patladı! Gece bile çalışmayı düşünüyor... Talep o kadar fazla ki, geceleri bile çalışmayı düşünüyor. Tadına bakan vazgeçemiyor...
19.02.2019 Ekonomi
Adana'da kelle söğüşe yoğun talep
Adana'da kelle söğüşe yoğun talep Adana'da 10 yıl doğalgaz ve ısıtma-soğutma alanında faaliyet gösteren iş yerini kapattıktan sonra gıda sektörüne atılarak kelle söğüş satmaya başlayan Alican Birbiri (39), Talep oldukça yoğun olduğu için gece ve haftasonu da çalışmayı düşünüyorum dedi. Seyhan ilçesindeki Kuruköprü Mahallesi'nde küçük bir dükkanda hizmet veren Alican Birbiri, ?Ürünlerin bulunduğu dolaba tombul yanaklar, sürmeli gözler, tatlı diller ve akıl küpleri şeklinde esprili tabelalar yerleştirdim, müşterilerin de hoşuna gitti. Söğüş dürümü 18 TL'ye, tereyağlı söğüş güveci ise 20 TL'ye satıyoruz. Talep nedeniyle yakında dana dilli tostumuz ve ayak paçamız menümüze girecek diye konuştu.
11.09.2019 Haberler

Benzer Haber Etiketleri