Kültür Sanat Genç yaşta efsaneleşen Sarah Chang İş Sanat'a geliyor!

Genç yaşta efsaneleşen Sarah Chang İş Sanat'a geliyor!

25.03.2010 - 11:40 | Son Güncellenme:

Keman virtüözü Sarah Chang, English Chamber Orchestra eşliğinde İş Sanat sahnesinin konuğu olacak.

Genç yaşta efsaneleşen Sarah Chang İş Sanata geliyor

Müzik dünyasına adım attığı günden bu yana müzikal öngörüsü, aman vermez tekniği ve giderek daha rafine olan duygusal derinliği ile performanslarının sonunda izleyicileri sandalyelerinden kaldıran Sarah Chang, 10 Nisan Cumartesi akşamı İş Sanat sahnesinde olacak. Konserde Chang’e şef Stephanie Gonley’nin yönettiği, dünyanın en iyi oda müziği topluluklarından English Chamber Orchestra, eşlik edecek.

Haberin Devamı

Genç yaşına rağmen ilki 10 yaşındayken çıkardığı Debut olmak üzere yirmiye yakın albüm kaydeden Chang’in 2009 tarihinde çıkardığı ve keman repertuarının ikincisi Bruch ve Brahms konçertolarını yorumladığı albüm, sanatçının olgunlaştıkça daha da mükemmel bir müzisyene dönüştüğünün iyi bir kanıtı.

English Chamber Orchestra’nın eşlik edeceği Chang, keman repertuarının en yüce yapıtlarından kabul edilen, Bruch’un 1. Konçertosu’nu çalmayı bitirdiğinde siz de yerinizde duramayabilirsiniz.

Konserde Wagner’in Siegfried Idyll adlı eseri, Mozart’ın 35. senfonisi ve Bruch’un 1. keman konçertosu seslendirilecek.

Sarah Chang Hakkında:
Koreli bir ailenin üstün yetenekli çocuğu olan Chang henüz 8 yaşındayken Zubin Mehta ve Ricardo Muti önünde verdiği sınavlarda olağanüstü başarı gösterek New York Filarmoni ve Philedelphia Orkestrası ile hemen sözleşme imzaladı. 1992'de Avery Fisher Meslek Ödülü'nü kazanan en genç sanatçı olarak olağanüstü yeteneğini dünya çapında kanıtlayan Chang, Yo-Yo-Ma’dan Lynn Harrel’a ve Vladimir Ashkenazy’e pek çok sanatçı ile sahne aldı.

Haberin Devamı

Stephanie Gonley Hakkında:
İngiltere’de aralarında the Royal Philharmonic with Vladimir Ashkenazy, London Philharmonic, Philharmonia, BBC Symphony, Manchester Camerata, National Symphony Orchestra of Ireland, Hallé’in bulunduğu pek çok orkestrada çalan Gonley, 1990 yılından bu yana içinde bulunduğu English Chamber Orchestra’da keman solistliği ve şeflik yapmaya devem ediyor.

Konser Programı:
R. Wagner
Siegfried Idyll, WWW 103
W.A. Mozart
35. Senfoni, Re Majör, K. 385, “Haffner”
M. Bruch
1. Keman Konçertosu, Sol minör, Op. 26

“ENGLISH CHAMBER ORCHESTRA” KONSERİ
STEPHANIE GONLEY yöneten
SARAH CHANG keman

Konser tarihi: 10 NİSAN CUMARTESİ 2010
Saat: 20.00

Adres : İş Sanat / İş Kuleler – Levent
Satış noktaları: Ana Gişe - 0212 316 10 83
Biletix – 0216 556 98 00
www.biletix.com
Bilet Fiyatları: 1. Kademe 65 TL 2. Kademe 55 TL 3. Kademe 45 TL İndirimli 40 TL