Kültür Sanat İKSV’nin eğlence partneri TikTok oldu

İKSV’nin eğlence partneri TikTok oldu

01.06.2022 - 15:05 | Son Güncellenme:

Popüler eğlence platformu TikTok, İstanbul Kültür Sanat Vakfı'nın (İKSV) resmi eğlence partneri oldu.

İKSV’nin eğlence partneri TikTok oldu

Avrupa’da Cannes Film Festivali ve Montreux Caz Festivali gibi önemli iş birliklerine imza atan TikTok, İKSV’yle çalışmaya başladı. TikTok Orta Doğu, Türkiye, Afrika ve Güney Asya Pazarlama Lideri Paul Katrib, "İKSV’yle iş birliğimiz kapsamında müzikten sinemaya, tiyatrodan modern sanata, eğlence ve yaratıcılığın her alanında etki gösterecek bu birliktelikten onur duyuyoruz. İnsanlar eğlenmek, kendilerini ifade etmek, müzik ve sinema gibi sanatın pek çok alanından yeni yetenekler keşfetmek için TikTok'a geliyor. Bu iş birliği, her iki tarafı da seneler içinde daha da güçlendirecek" dedi.

Haberin Devamı

İKSV Genel Müdürü Görgün Taner ise "Festival, konser, bienal büyüsü TikTok’ta milyonlarla buluşacağı ve özellikle de yeni kuşaktan belki İKSV’yle daha önce hiç yolu kesişmemiş gençlere ulaşabileceğimiz için çok heyecanlıyız. TikTok içerik üreticilerinin müziğe, sinemaya ve sanata olan aşkını görüyoruz, onların bu alana bakış açısını anlamak bizim için önemli bir pencere açıyor. İKSV ve TikTok’un yaratıcı içerik üreticilerinin birbirini etkileyeceği, birbirinden öğreneceği sonsuz şey olduğunu düşünüyoruz" diye konuştu.

İş birliğinin bu seneki bir başka çalışması da 17. İstanbul Bienali kapsamında gerçekleştirilecek. İKSV ve TikTok iş birliği, İstanbul Film Festivali, Filmekimi, İstanbul Tiyatro Festivali, İstanbul Müzik Festivali gibi çeşitli alanlarda da aktivitelere sahne olacak.