Kültür Sanat Murat Boz´un yeni filmi ´Dönerse Senindir´in fragmanı yayınlandı..

Murat Boz´un yeni filmi ´Dönerse Senindir´in fragmanı yayınlandı..

01.12.2016 - 10:18 | Son Güncellenme:

Yakışıklı ünlü şarkıcı ve son zamanlarda beyazperdede görmeye başladığımız Murat Boz´un başrolde yer aldığı ´Dönerse Senindir´ filminin fragmanı yayınlandı. Murat Boz´a ´Dönerse Senindir´de İrem Sak ve Yasemin Allen gibi ünlü isimlerin eşlik ettiği filmin fragmanı sizlerle...

Murat Boz´un yeni filmi ´Dönerse Senindir´in fragmanı yayınlandı..

Aralık ayının son haftalarına doğru vizyona girecek olan ve sinemaseverlerin merakla beklediği filmlerden olan ´Dönerse Senindir´ filminin fragmanı yayınlandı.

Haberin Devamı

Filmde ele alınan konu ise şu şekilde: Ayrılık sonrası yaşanan depresyonu ve sonrasında sevgiliyi geri döndürme çabalarını eğlenceli bir dille anlatan Dönerse Senindir'de; Mehmet’in (Murat Boz), hayatının aşkı Selin’den (Yasemin Allen) ayrıldıktan sonra, onu geri kazanmak için, Defne’yle (İrem Sak) birlikte işbirliği yapacaklar.

Filmin yapımcılığını TAFF Pictures yaparken yönetmenliğini Erol Özlevi yapıyor. Senaryo ise Gizem Elçi ve Oğulcan Türe´ye ait.

Murat Boz´un yeni filmi ´Dönerse Senindir´in fragmanı yayınlandı..

Romantik ve Komedi türündeki ´Dönerse Senindir´ filminin oyuncu kadrosunda ise Murat Boz, İrem Sak, Yasemin Allen, Uraz Kaygılaroğlu, Serhat Özcan, Burak Sevinç ve Taha Sönmezışık gibi isimler rol alıyor.

´Dönerse Senindir´ filmi 23 Aralık´ta sinema salonlarındaki yerini alacak.

Haberin Devamı

İşte ´Dönerse Senindir´ filminin fragmanı…