Oynatma Listesi
HABERLER

16 Mayıs 2020 Günün Özeti Milliyet'te

16 Mayıs 2020 Günün Özeti Milliyet'te

1915 Çanakkale Köprüsü'nün 32 bloktan oluşan kırmızı beyaz kulelerinin son bloğu yapılan törenle yerine yerleştirildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, törende yaptığı konuşmada "Güçlü ulaşım altyapımız bizi ileri taşıyacak." dedi. Van'da Vefa Destek ekibine düzenlenen hain saldırı hakkında sert konuşan Erdoğan, "Devletin askerine, polisine, vatandaşlarına hizmet için çalışan görevlilerine saldıranlar bunun bedelini en ağır şekilde ödeyecektir." ifadelerini kullandı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Cudi, Gabar, Besta, Kel Mehmet ve bütün bu alanın ortaya koyduğu sonuç bizim için önemli. Son tespitimize göre bu bölgede 134 terörist var. Bu yıl bizim için başka bir yıl. Bu yıl Gabar'da, Cudi'de, Besta'da, Kel Mehmet'te, aynı zamanda Kato bölgesinde ya olacağız ya öleceğiz. Kararımız bu, 2020 yılının ötesine bu alanı bırakmayacağız." dedi.

Uluslararası Ceza Mahkemesi'nin Ruanda soykırımında yüzbinlerce kişinin ölümünden sorumlu tuttuğu isimlerden Felicien Kabuga, Fransa'da yakalandı.

Instagram fenomeni Dilan Polat, yayınladığı bir videoda kendisine şantaj yapıldığını gözyaşları içerisinde anlattı. Annesinin babası tarafından 17 yıl önce öldürüldüğünü söyleyen Polat, "Babam annemi öldürdü ama bunu şantaj yaparak 'magazine vereceğim' diyerek kimsenin canını yakamazsınız. Allah'a havale ediyorum, gereken şikayette de bulundum." ifadelerini kullandı.

TFF Başkanı Nihat Özdemir katıldığı CNN Türk canlı yayınında çok önemli açıklamalarda bulundu. 12 Haziran olmazsa Temmuz'da seyircili oynama ihtimalinden de bahseden Özdemir, tüm takımların maçlarını kendi evinde oynayacağını ifade etti.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER