Oynatma Listesi
HABERLER

Aşının yan etkisi oldu mu? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dolmabahçe Sarayı Veliaht Dairesi'nde Milli Saraylar İdaresi Başkanlığı Resim Heykel Müzesi Restorasyon Sonrası Açılış Programında konuşuyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle; 

Yeni bir mimari üslubu ülkemizde yerleştirmeye çalışıyoruz. Sanat eserleri bir medeniyetin asırlar boyunca ayakta kalan en önemli sembolleridir. Göbeklitepe de bizimdir Efes de Ahlat da İstanbul da Ankara da bizimdir. Hepsine de sahip çıkacağız. Koruyup gelecek nesillere bırakacağız. İktidarlarımız döneminde en çok hayıflandığım hususlardan birinin kültür alanında arzu ettiğimiz gelişmeyi gösterememek olduğunu söylüyorum.

Toplumların asıl zenginliği medeniyete olan katkılardır.

 

Tarihiyle bağının koparılması için bu kadar uğraşılan başka bir millet daha var mıdır, bilmiyorum.

Ülkelerin egemenlik hakları dijital dünyada saldırı altında. Biz dijital faşizm nitelemesi yaptığımızda rahatsız oldular. Son gelişmeler bunu doğruladı. 

Siber vatana sahip çıkmanın bir yanında altyapı diğer tarafında içerik üretimi vardır.

AŞIDA YAN ETKİ OLDU MU? CUMA NAMAZI SONRASI FLAŞ AÇIKLAMA

Cumhurbaşkanı Erdoğan, öğle saatlerinde Üsküdar Kısıklı'daki konutundan Dolmabahçe Bezm-i Alem Valide Sultan Camisi'ne geçti.

Burada cuma namazını kılan Erdoğan'a, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Mahir Ünal ve Fatma Betül Sayan Kaya, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, AK Parti Milletvekilleri Ahmet Hamdi Çamlı ile Akif Çağatay Kılıç, İstanbul Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak eşlik etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazı sonrası Bezmialem Valide Sultan Camii önünde basın açıklaması yaptı. Dün Sinovac aşısı yaptıran Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'aşının yan etkisi oldu mu?' sorusuna yanıt verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle; 

Şu ana kadar bir yan etki olmadı. Sapasağlamım. 28 gün sonra ikinci aşıyı olacağız.

(Yunanistan ile Doğu Akdeniz görüşmesi)

İkili görüşmelerimiz devam ediyor.

(Rusya ile S-400 görüşmeleri)

Bizim savunma sanayine yönelik atacağımız adımları hiçbir ülke belirleyemez. Bu tamamiyle bizim alacağımız karara bağlıdır. Biz Rusya ile S400 için birinci paketi halletmiştik, şimdi de ikinci paket devam ediyor. Ay sonu Rusya ile görüşmelerimiz olacak. 

 

(F-35 konusu)

Biden yönetiminin bu noktada ne diyeceğini bilmeyiz. Bileceğimiz tek şey, Trump döneminde olduğu gibi kendi savunma noktasında adımları bir yerden izin alarak atamayız. Biz bir NATO ülkesiyiz. NATO'da birlikte olduğumuz ülkelerin bize yön vermesini kabul edemeyiz. Bundan önce bizim F35'ler konusu var. F35'ler hala verilmedi. Sayın Biden ile yapacağımız görüşmelerle olumlu atarız

(Polise TSK silahı kullanma yetkisi)

Olağanüstü durumlarda bu yetki vardır. Resmi Gazete'de yayınlanması Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile olmuştur, bundan daha doğal ne olabilir

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER