Oynatma Listesi
HABERLER

Bahçeli'den Özgür Özel'e tepki: Sefil bir iddia

Partisinin grup toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP lideri Özgür Özel'e sert tepki gösterdi. Bahçeli, "Kürt kökenli kardeşlerimizin daha az eşit olduğunu söylemek sefil bir iddiadır, devletin birliğine, bütünlüğüne saldırıdır." ifadelerini kullandı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

İşte Bahçeli'nin konuşmasından satır başları: Cumhuriyet'in yeni yılında mahalli idareler seçimi için insan üstü bir şekilde çalışıyor hazırlık yapıyoruz. 14 Ekim 2023 tarihinde Bursa merkezli başlattığımız bölge idareler toplantılarımızın sonuncusunu Ankara'da yaptık.

BAŞARIMIZA YENİ BİR HALKA EKLEMEK İSTİYORUZ

Cumhur İttifakı olarak Cumhuriyet'in yeni yüzyılında insanüstü bir gayretle çalışıyoruz. 14 ve 28 Mayıs seçimlerindeki başarımıza yeni bir halka eklemek istiyoruz. Merkezi yönetim ile yerel yönetim arasında denge ve uyum olsun istiyoruz.

SEFİL BİR İDDİA

Kürt kökenli kardeşlerimizin daha az eşit olduğunu söylemek sefil bir iddiadır, devletin birliğine, bütünlüğüne saldırıdır, suçtur. Kürt kökenli kardeşlerimiz, bakan, meclis başkanı hatta cumhurbaşkanı olmadılar mı? Bölücülük parkurunda CHP ile HEDEP'in yarışmasında öne çıkan olmaz. HEDEP demek CHP demektir. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak seçimler öncesinde CHP'nin acemi genel başkanı, Kürt kökenli kardeşlerimizi istismar ediyor.

CHP İLE HEDEP ARASINDA TEĞET NOKTALARI FAZLALAŞTI

Kürt kökenli kardeşlerim siyasi taktiklere aldanmaz. CHP Genel Başkanı'na tavsiyem, ya HEDEP'i içlerine almaları ya da HEDEP'e katılmalarıdır. CHP ile HEDEP arasında teğet noktaları fazlalaştı. Cumhur İttifakı İstanbul ve Ankara'da zilleti sallayıp indirecektir. Cumhur İttifakı Türk milletidir.

TÜRK MİLLETİ CUMHUR İTTİFAKI'NDA UZLAŞACAKTIR

CHP genel başkanı kulağını Kandil'e verdiği sürece hüsran ve hezimetten kurtulamayacak. Büyük siyasetçiler ne kötü tarihin ne de sinsi tezgahların esiri olur. Milletimiz tuzak kuranların tuzaklarını başlarına geçirmesini bilecek siyasetçilere destek verecektir. Türk milleti Cumhur İttifakı'nda uzlaşacaktır. 125 günlük bir süre vardır. Çalışmalarımızı yoğunlaştıracağız.

ŞAİBELİ SOYTARILAR...

Daha çok faiz elde etmek için fon oyunları, milyon dolarlarını bu fonlara bağlayan tanınmış simalar, bankacılar, şaibeli soytarılar gerçekten de milletimize haklı bir öfkeye neden olmakta. Tiktok rezaleti salgın gibi yayılmaktadır. Selin gidip kumun kalmasını beklemeye gerek yok. Türkiye bu kirliliğe daha fazla maruz kalmamalıdır.

HAKLILIĞIMIZ MİLLİ VİCDANDA TESCİL EDİLDİ

Cumhur İttifakı'nın yeri ve konumu bellidir. Dik ve kararlı duruş sergileyen yegane güç MHP ve Cumhur İttifakı'dır. Haklılığımız milli vicdanda tescil etmiştir.

PARLI MÜHRÜ SÖKÜP ATMAYI BAŞARACAĞIZ

Her şeyden önce Türkiye anlayışıyla huzur olacağız, ufuk olacağız, müjde olacağız, her insanımızın elinden tutup kızıl elmaya vasıl olacağız. CHP Genel Başkanı 'Ekrem Bey İstanbul'a mühürlü, ben CHP'nin başarısına mühürlüyüm' demiş, biz o paslı mührü söküp atmayı da başaracağız.

GEÇİCİ ATEŞKES ÜMİT VERİCİDİR

İsrail ile Filistin arasında kalıcı barışın yanındayız. Bir halkın toplu katliamına hiç kimse seyirci duramaz. Geçici ateşkes ümit vericidir. 

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER