Oynatma Listesi
HABERLER

Bakan Karaismailoğlu'ndan İstanbul açıklaması: 24 saatte bu işi bitirdik

CNN Türk yayınında konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, İstanbul'da etkili olan kar yağışıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Karaismailoğlu, "İstanbul hiç alışık olmadığı bir kar ve tipi karşı karşıya kaldı. Ama üstesinden geldik. 24 saatte bu işi bitirdik. Tüm yollarımız trafiğe açık. Teyakkuzu bırakmıyoruz. Perşembeye kadar yağışların devem etmesi bekleniyor." dedi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, İstanbul'da etkili olan kar yağışıyla ilgili açıklamalarda bulundu. CNN Türk yayınında konuşan Karaismailoğlu, İstanbul'da tüm yolların açıldığını duyurdu.

 

Karaismailoğlu'nun açıklamaları şöyle:

Özellikle Kuzey Marmara Otoyolu'nda sıkıntı bir süreç yaşadık. İstanbul hiç alışık olmadığı bir kar ve tipi karşı karşıya kaldı. Ama üstesinden geldik. 24 saatte bu işi bitirdik. Tüm yollarımız trafiğe açık. Teyakkuzu bırakmıyoruz. Perşembeye kadar yağışların devem etmesi bekleniyor.

YOLDA KALAN ARAÇLARIN ALINMASI GEREKİYOR

Dünkü o zor süreçte araçların içerisinde kalan vatandaşlarımız araçlarını bırakıp gitti. Onları çektik. Bir an önce yolda kalan araçların alınması gerekiyor. Takip edeceğiz.

SÜREÇ NORMALE DÖNMEYE ÇALIŞIYOR

Son 24 saat olağanüstü bir hal vardı. Havalimanlarında süreçler normale dönmeye çalışıyor. Yolcularımızı rahatlatacağız.

BÜTÜN YOLLARIMIZI TAKİP EDİYORUZ

 

Karayolları'nda yol ağında bir sıkıntı yok. Ülkemizin dört bir kenarında güvenli ulaşım için ter döküyoruz. Üstesinden gelemeyeceğimiz bir durum yok. Bütün ekiplerimiz dinamik. Bütün yollarımızı takip ediyoruz, bu şekilde devam edecek.

MARMARAY ÜCRETSİZ

Kar tipi yoğun olduğu zaman ağır vasıtaların trafikte olmaması lazım. İklim koşullarına göre onları belli yerlerde tutmaya çalışıyoruz. Hızlı trenlerimiz devam ediyor. Marmaray 24 saat çalışacak, yarın da tamamen ücretsiz.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER