Oynatma Listesi
HABERLER

Bakan Özhaseki’den CHP’li Özel’e tepki: PKK ile ortaklık için iki büklüm kıvranmıyoruz

Bakan Mehmet Özhaseki, Ankara Kahramankazan’da 210 dükkânın temelini attı. Bakan Özhaseki, şehit Teğmen Eril Alperen Emir'in cenazesine katıldıktan sonra DEM Partisi'ne giden CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e tepki göstererek, “Öğlen namazında şehit cenazesine gidip milliyetçilik taslayarak iki saat sonra gidip o PKK'nın siyasi uzantılarının bulunduğu yerlerde ‘sizinle nasıl ortaklık yaparız’ diye iki büklüm kıvranmıyoruz çok şükür biz.” diye konuştu.

Temel atma töreninde konuşan Bakan Özhaseki, günümüze damgasını vuran en önemli olgunun değişim olduğunu belirterek, “Bu dönemde değişim hem çok hızlı hem de çok boyutlu. Aklınıza gelebilecek her bir alanda değişim var. İcra ettiğimiz mesleklerden resmî kurumlarımıza kadar herkesin zamanın ruhunu okuyarak bu değişimi yakalaması ve ona uygun adım atması gerekiyor.” ifadelerini kullandı.

“1100 CİVARINDA BÜYÜK İŞ YERLERİNİ YAPIP ESNAFIMIZA TESLİM EDECEĞİZ”

Bakan Mehmet Özhaseki, zamanın gidişatına göre en doğru kararların verilmesi gerektiğini vurgulayarak, “1800’lerden bu yana At Pazarı, Saman pazarı, Ulucanlar dediğimiz bir meslek var. GİMAT’a doğru evrilmişler. Orada işlerini devam ettirmişler. Neredeyse 50 seneye yaklaşmış. Ama gelinen noktada artık dükkanlar yetersiz hale gelmeye, trafik sorun olmaya başlamış. Otopark sorunu başlı başına herkesin karşısına çıkan ciddi bir problem olmuş. Günümüzde de yepyeni yerlerin yapılması elzem hale gelmiş. Şimdi de inşallah TOKİ marifetiyle 1100 civarında büyük iş yerlerini yapıp tüm esnaflarımıza teslim edeceğiz. İnşallah siz de burada kendi işlerinizi yapacaksınız. Güzel işleriniz gelişecek tüm dünyaya buradan mal satacaksınız. İhracatı geliştireceksiniz, istihdam sağlayacaksınız.” dedi.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER