Oynatma Listesi
HABERLER

Bayrampaşa'da bir araç alt geçitte mahsur kaldı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü sağanak yağış uyarısında bulunmuştu. İstanbul'un birçok noktasında beklenen yağış başladı. Bayrampaşa'da bir araç alt geçitte mahsur kaldı. Öte yandan Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre, Marmara, Ege, Akdeniz ve İç Anadolu'nun batısı ile batı ve orta Karadeniz sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor.

İstanbul’un Avrupa yakasında kuvvetli sağanak yağmur etkili oluyor. Bayrampaşa'da alt geçitte araç mahsur kaldı. İstanbul'un bazı kesimlerinde etkili olan sağanak hayatı olumsuz etkiliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarısının ardından İstanbul'da kuvvetli yağmur başladı. Yağmur özellikle Avrupa yakasında etkili oluyor.

Esenyurt, Fatih, Kağıthane ve Beykoz başta olmak üzere birçok ilçede aniden etkili olan yağış nedeniyle vatandaşlar zor anlar yaşadı. Bayrampaşa'da alt geçitte bir araç suya gömüldü.

Yağış nedeniyle bazı noktalarda su birikintileri oluşurken araçlar ilerlemekte güçlük çekti. Yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar, otobüs durakları ve kapalı alanlara geçerek korunmaya çalıştı.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER