Oynatma Listesi
MAGAZİN

Behzat Uygur'dan güldüren paylaşım! İzzet Yıldızhan'dan 1000 Euro isterse ne olur?

Sosyal medya paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çeken oyuncu Behzat Uygur, bu sefer de İzzet Yıldızhan'ın balkonda şarkı söylediği videosunun üzerine bir kurgu yaptı. Videoda Yıldızhan'dan 1000 Euro borç isteyen Uygur'u izleyenler kahkahaya boğuldu.

Uzun süredir ekranlarda olmayan ve sosyal medyayı aktif olarak kullanan Behzat Uygur, zaman zaman eğlenceli paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Uygur, son olarak İzzet Yıldızhan bir videosuna yaptığı uyarlama ile takipçilerinin karşısına çıktı.

1000 EURO BORÇ İSTEDİ

Yıldızhan'ın balkonda türkü söylediği videoya uyarlama yapan Uygun, sanatçısının duraksadığı yerlerde 1000 Euro borç istedi. Oyuncunun her fırsatta para istediği video, izleyenleri kahkahaya boğdu.

SEDA SAYAN YORUM YAPTI

Videoyu 242 bin takipçisinin bulunduğu Instagram'dan paylaşan Uygur, paylaşımına "Kanka bir 1000 Euro" notunu düştü. Videoyu izleyen Seda Sayan, kahkaha emojileriyle yorum yaptı.

İZZET YILDIZHAN'DAN BEĞENİ GELDİ

Yıldızhan ise Uygur'un videosunu kendi hesabından yayınlayarak "Çok güldüm. Türk mizahının önde gelen Uygur ailesinden Behzat Uygur kardeşim yine yapacağını yapmış çok güldüm" notunu yazdı.

58 yaşındaki Uygur ise Yıldızhan'a "Arkadaş mizah, hoşgörüden güç alır. Sevgiler" cevabını verdi.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER