Oynatma Listesi
HABERLER

Beyaz Saray'dan olay görüntüler!

ABD Başkanlık Seçimleri'yle ilgili tartışmalar sürerken, Trump’tan son dakika açıklaması geldi. ABD Başkanı Donald Trump, Beyaz Saray'da düzenlenen ve son derece kalabalık olduğu dikkat çeken Noel resepsiyonunda, dört yıl daha başkanlık görevinde kalacağı ile ilgili dikkat çeken bir açıklamada bulundu.

Sadece ABD'nin değil tüm dünyanın kilitlendiği 2 Kasım ABD Başkanlık Seçimleri bitti ama yankıları bitmiyor. Donald Trump, hâlâ seçimde usülsüzlük olduğuna dair iddialarını sürdürse ve itirazlarda bulunsa da bunların neredeyse hepsi reddedildi.

Trump, dün Beyaz Saray'da verdiği Noel resepsiyonunda yine çok konuşulacak açıklamalar yaptı. Üstelik tüm dünyada gündem yaratan tek konu, başkanlığı Joe Biden'a devretmeye hazırlanan Trump'ın açıklamaları da değildi.

Resepsiyona yakın bir kaynak Noel için gerçekleştirilen etkinlikle maske takanların sayısının son derece az olduğunu söyledi.

Son derece kalabalık olduğu dikkat çeken etkinliğe ait görüntüler ve fotoğraflar da sosyal medyada yayınlanınca bu iddia doğrulanmış oldu.

Resepsiyonda konuşan ve Beyaz Saray'ın büyük merdiveninde konuklara seslenen Trump, Beyaz Saray'da dört yıl daha geçirmeyi hedeflediği; bunun 2021 ya da 2025'te olabileceğini söyledi.

Trump, "Harika bir dört yıl geçirdik. Yeni bir dört yıl için çalışıyoruz, olmazsa dört yıl sonra yeniden görüşürüz" diyerek bir sonraki dönem yine aday olabileceğine dair açık kapı bıraktı.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER