Oynatma Listesi
HABERLER

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu hafta sonu da sokağa çıkmak yasak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sokağa çıkma yasağı sonrası son dakika açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada, "Hafta sonları sokağa çıkma yasağını önümüzdeki dönemde de ihtiyaç duyuldukça sürdürme kararı aldık." dedi. Erdoğan, "17 Nisan saat 24'ten 19 Nisan saat 24'e kadar sokağa çıkma yasağı uygulanacağını şimdiden söylüyorum." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Ülkemiz bu süreçte, uluslararası alanda da takdir edilen, olumlu yönde bir ayrışma içindedir. Hastaların tespitinden, tedavisine kadar her konuda iyi durumdayız. Hastane, yoğun bakım yatağı, doktor ve yardımcı personel, malzeme, araç-gereç, ilaç gibi hususlarda hiçbir eksiğimiz yoktur." dedi.

Erdoğan, Tarabya'daki Huber Köşkü'nde video konferans yöntemiyle düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nın ardından yaptığı açıklamada, biraz önce Kabine'nin 27. toplantısını tamamladıklarını, bu toplantıda koronavirüs salgını başta olmak üzere gündemdeki konuları değerlendirdiklerini söyledi.

Bugüne kadar 34 ülkeye malzeme ulaştırdık, önümüzdeki günlerde bu desteği devam ettireceğiz.

Yasağın açıklandığı ilk saatlerde kimi yerlerde yaşanan gereksiz kargaşanın bir daha tekrar etmemesi için gereken tedbirleri alacağız.

İstifasını kabul etmeyerek görevini sürdürmesini istedim. Sayın Bakanımız görevine devam ediyor. 

Hafta sonları sokağa çıkma yasağını önümüzdeki dönemde de ihtiyaç duyuldukça sürdürme kararı aldık.

17 Nisan 24.00'ten 19 Nisan 24.00'e kadar sokağa çıkma yasağı kararı aldık. Hafta sonu sokağa çıkmak yasak.

Cuma gecesi atılan adımdan sonra cumartesi pazar günü Vefa Sosyal Dayanışma gruplarının Türkiye'nin değişik yerlerinde nasıl ev ev dolaştıklarını gördünüz.

İstanbul gibi yerde 350 civarında araç ve bu çalışmalarıyla halka ulaştı.

İstihdamın sürmesi için 3 ay boyunca işten çıkarmaların önüne geçiyoruz.

Ülkemiz sadece koronavirüsten değil aynı zamanda bu medya ve siyaset virüslerinden de inşallah kurtulacaktır

Hazine arazilerinden ekilebilir olanları tarıma kazandırmak için ilgili kuruluşlarımız hazırlıklara başladı.

Kamu olarak tüm sektörleri desteklemek için tüm imkanlarımızı seferber ederken özel bankalar maalesef bu süreçte hiç de iyi imtihan vermiyorlar.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER