Oynatma Listesi
HABERLER

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “(Necip Hablemitoğlu suikastı) MİT katil zanlısı Nuri Gökhan Bozkır’ı Ukrayna’da buldu”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı televizyon programında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan: “(Necip Hablemitoğlu suikastı) MİT katil zanlısı Nuri Gökhan Bozkır’ı Ukrayna’da buldu”

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bunu şimdi ilk defa bu programda açıklayacağım. Merhum Hablemitoğlu FETÖ'nün devlet içindeki kadrolaşma çalışmalarını anlatan Köstebek isimli kitabını yayınlayamadan 18 Aralık 2002'de öldürülmüştü. Milli İstihbarat Teşkilatımız uzunca süredir bu suikastın katil zanlılarından olan Nuri Gökhan Bozkır'ın izini sürüyordu. Bu şahıs kırmızı bültenle aranıyordu.

MİT katil zanlısı Nuri Gökhan Bozkır'ı Ukrayna'da buldu. Bu kişi Hablemitoğlu cinayeti zanlısı olarak şu anda ülkemiz yargısına hesap veriyor. Her çeşidinden suç örgütü ile mücadelemizi sürdürüyoruz. Ülkemize karşı oynanan oyunları deşifre etmekteki kararlılığımız da bakidir. Kaçtıkları ülkelerde karanlık odaklarla iş birliği içinde olanlara da sesleniyorum, dünyanın neresine giderseniz gidin son nefesinize kadar ensenizde olacağız. Türk yargısına hesap vermekten kaçamayacaksınız.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER