Oynatma Listesi
HABERLER

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Lafarge tepkisi! 'Macron'a hesabını sordular'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı 12. Enformasyon Bakanları Toplantısı’nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada Lafarge'a değindi ve "Macron'a da ben bunları anlattım. Fransa parlamentosunda Macron'a hesabını sordular." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle; İletişim teknolojilerinin yaygınlaşmasıyla birlikte bilgiye, habere ulaşmak kolaylaşırken insanlığın hakikatle bağı ise giderek zayıflıyor. Haber kaynaklarının çeşitlenmesi, medyanın özellikle sosyal medyanın günlük hayatımızda daha fazla yer edinmeye başlaması pek çok avantaj yanında beraberinde hayati riskleri de getirmektedir. Maalesef bugün yalan haberler sebebiyle dünyada milyonlarca insan mağduriyet yaşamaktadır. Bir iletişim aracı olmaktan ziyade insanları düşmanlaştıran, nefret ateşini körükleyen birer operasyon aygıtına dönüşmüştür. Dijital terör sadece demokrasiye değil milli güvenliklerine de açık tehdit oluşturmaktadır.

Terör örgütlerine karşı yürüttüğümüz haklı mücadele tamamı yalan haberlerle yıpratılma çalışılıyor. Dün bize iftira  atanların aynı dönemde DEAŞ ile iş tuttuğu bugün delilleriyle mahkeme kararlarıyla tek tek ortaya koyuluyor. Sayın Macron'a da ben bunları anlattım. Fransa parlamentosunda Macron'a hesabını sordular. Lafarge teröre destek veren kurumlardan bir tanesi olarak her şeyiyle açığa çıktı. DEAŞ'a karşı göğüs göğüse sahada mücadele edip zafer kazanan tek ülke olmamıza rağmen aksi yönde ahlaksız suçlamalara maruz bırakılıyoruz.

On binlerce masum sivilin ve müslümanın kanını döken bu vahşi DEAŞ örgütü kimler tarafından desteklendiği bu tür örneklerle net şekilde anlaşılıyor. Aynı riyakâr tavrın PKK; PYD ve FETÖ terör örgütlerine yönelik tutumlarda da sergilendiğini biliyoruz. Ellerindeki masum kanlarına rağmen bu örgütler destekleniyor, korunuyor. Ağızlarını her açtıklarında özgürlük, demokrasi ve insan haklarından bahsedenler akla ziyan bahanelerin arkasına saklanarak bu örgütlere sahip çıkmayı sürdürüyor. Yalan haber ve terör örgütlerine verilen destek madalyonun bir yüzünü oluştururken, diğer yüzünde İslam düşmanlığı ve yabancı karşıtlığı vardır.

 

 

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER