Oynatma Listesi
HABERLER

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert sözler: Siz kimin militanısınız!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na canlı bağlantı ile katıldı. CHP'deki taciz iddialarına değinen Erdoğan, "Bu skandalların ortaya çıkmasının üzerinden 2 ay geçmiş olmasına rağmen CHP cenahı hala 3 maymunu oynamayı sürdürüyor. Sus pus kesildiler." dedi. Erdoğan, "Bu milletin hakimine, polisine, öğretmenine laf edenler siz kimin ve neyin militanısınız." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

Önümüzdeki hafta inşallah 10 il kongremizi daha gerçekleştireceğiz. 

Görevlerini sürdüren ve kendilerine yeni görevler verilen il başkanlarının parti içinde bir toparlanma yapması gerekiyor. Birleştirerek, kucaklayarak işe başlamazsak hedeflerimize ulaşamayız. 

2023 SEÇİMLERİNDEN ZAFERLE ÇIKACAĞIZ

 AK Parti olarak 2023 seçimlerine, güçlü bir çalışmayla hazırlanıyoruz. Kritik öneme sahip 2023 seçimlerinden inşallah zaferle çıkacağız. Bu mücadeleyi başarıya ulaştırmak boynumuzun borcudur. AK Parti milletimiz tarafından kurulan ve sahibi millet olan bir partidir. Yaptığımız her şeyi merkezinde ve çevresinde millet vardır. İşine 4 elle sarılmayan kimsenin bu partide sorumluluk üstlenme şansı yok. 

 

Bir kez daha altını çizerek tekrarlıyorum. Tüm toplumu kucaklayacak bir parti ortamı oluşturacağız. 

SUS PUS KESİLDİLER

Son toplantımızda CHP'deki taciz, tecavüz furyasına dikkat çekmiştim. Bu skandalların ortaya çıkmasının üzerinden 2 ay geçmiş olmasına rağmen CHP cenahı hala 3 maymunu oynamayı sürdürüyor. Sus pus kesildiler, bu meseleyi unutturmaya çalışıyorlar.

CHP kendisine oy vermeyen, öğretmeni öğretmen, rektörü rektör, polisi polis saymıyor. Son olarak içlerinden biri kahraman ordumuzun mensuplarına saldırdı.

SİZ KİMİN MİLİTANISINIZ!

CHP'ye destek vermeyen çiftçiyi zaten çiftçi yerine koymuyorlar. Bu zihniyet işi ülkemizin güzide bir sanatçısının programına katılanları linç etmeye kadar vardırdı. Son olarak bu partinin yöneticilerinden biri başçavuşundan uzman çavuşuna kadar diyerek ordumuza dil uzatmaya kalktı. Bu ülkenin tüm kamu görevlilerinin devletin emrinde görev yaptığını gördükçe tahammül edemiyorlar. Şimdi astsubayları ve uzman çavuşları da menzile aldıklarına göre muvazeneyi iyice kaybettiler. Neymiş, bunların hepsi AK Parti militanı olmuş. Bu milletin hakimine, polisine, öğretmenine laf edenler siz kimin ve neyin militanısınız. Girdiği her seçimde sokaktaki 2 kişiden birinin oyunu alan partiye bu ithamı yapanlar kendilerinin kimlerle hangi işi çevirdiğini milletimizin bilmediğini mi sanıyorlar. Hukuk kendi üzerine düşeni yapacaktır. Bize düşen bunun faturasını CHP'nin üzerine koymaya devam etmektir. 

 

KRİZ DÖNEMİNİ FIRSATA ÇEVİRDİK

Geçtiğimiz yılı salgının gölgesinde geçirmemize rağmen, yatırımları iyi bir sonuçla tamamladık. Bu kriz dönemini adeta fırsata çevirdik.

2021 yılında çok daha büyük bir atılım gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Hedeflerimizi gerçekleştirecek güce eriştiğimizi düşünüyoruz. 

Geçmişte değerlendiremediğimiz fırsatları bu kez kaçırmayacağız. Ülkenin son dönemde maruz kaldığı saldırıların sebebi işte budur. Ellerindeki tüm kozlarını sahaya sürmüş durumdalar. 2023 seçimleri bu tarihin sürecin başarısı açısından önemlidir.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER