Oynatma Listesi
HABERLER

Ekrem İmamoğlu şarkısı adaylık mesajı mı? Kastamonu'da dikkat çeken şarkı sözleri

6'lı masanın adayı henüz açıklanmadı ama a dı adaylıkla sıkça anılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan dolaylı bir hamle geldi. Kastamonu ziyareti açılışında çalınan marşı andıran sözleri manidardı. 'İmamoğlu adına yazılan şarkı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adaylığa mı soyunuyor?' sorusunu akıllara getirdi.

6'lı masa cephesinde henüz Cumhurbaşkanı adayının adı açıklanmadı. Son olarak CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, 'Adayımız Kılıçdaroğlu'dur' dedi. Bolu Belediye Başkanı, 'Uzaklarda aday aramayın.' deyip kendini öne sürdü.

Tartışmalar sürerken İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, anadolu turuna çıktı. İlk durağı Kastamonu'ydu. Daday ilçesinde belediyesinin katkıda bulunduğu pazaryeri açılışına katıldı.

Açılışın sonunda çalan şarkıysa yeniydi. O çalan şarkı akıllara 'Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı adaylığına mı soyundu?' sorusunu akıllara getirdi.

HAKAN BAYRAKÇI'DAN KULİS SON DAKİKA BİLGİSİ

Kamuoyu araştırmacısı Hakan Bayrakçı, CNN Türk'te Kaan Temaltaş'a konuyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Bayrakçı'nın açıklamaları şöyle;

Ekrem İmamoğlu hangi formülle olur bilemeyiz, ama bir şekilde muhtemelen Cumhurbaşkanı aday adayı. Aday adayı derken adayı olma ihtimali de yüksek. Özellikle bu şarkı ve Kastamonu ziyareti her ne kadar CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun tarafından da birlikte yapılmış olsa da bir diğer deyişle CHP Genel Merkezi tarafından desteklenmiş ve onaylanmış bir anlamda olsa da kendi içeriği bakımından Ekrem İmamoğlu'nun ciddi anlamda şarkının sözleri özellikle aday olduğunu artık gösteriyor.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER