Oynatma Listesi
HABERLER

Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş İYİ Parti Genel Merkezi'nde

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın İYİ Parti Genel Merkezi'ne geldi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in parti kurmaylarıyla gerçekleştirdiği toplantısı parti genel merkezi ek binasında başladı.

İYİ PARTİ MİLLET İTTİFAKI TOPLANTISINA KATILMAYACAK

Kurmaylar toplantıya katılmadan önce basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu partisinin genel başkanı Meral Akşener'in bugün gerçekleştirilecek olan Millet İttifakı toplantısına katılmayacağını duyurdu.

İYİ Parti Grup Başkanı İsmail Tatlıoğlu ise İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in masaya dönüp dönmeyeceğine ilişkin, “Şuan bir toplantıya giriyoruz. İsmail Tatlıoğlu olarak benim gündemimde yok” dedi. Tatlıoğlu, İYİ Parti'nin adayına ilişkin, “Bunların hepsini sayın genel başkan paylaşıyor. Parti sözcümüz paylaşıyor. Biz Türkiye'de bu tek adam sistemi kurulmasın diye kurulmuş bir partiyiz. Türkiye'yi çağdaş bir düzeye çıkarmak için kurulmuş bir partiyiz. Siyasetin ve Türkiye'nin seviyesi yükselsin diye siyaset yapan bir partiyiz. Bunun gereğini yapacağız hep bunun gereğini yaptık” ifadelerini kullandı.

İMAMOĞLU VE YAVAŞ İYİ PARTİ GENEL MERKEZ'İNDE

Toplantı devam ederken İBB Başkanı İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın İYİ Parti Genel Merkezi'ne geldikleri bildirildi.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER