Oynatma Listesi
HABERLER

Erdoğan, TCMB Başkanı Kavcıoğlu ve Hazine Bakanı Nebati ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Şahap Kavcıoğlu ve Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile İstanbul'da görüştü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında, İstanbul'da ekonomi zirvesi düzenlendi. Kritik toplantı yaklaşık 4,5 saat sürdü.

Edinilen bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında bugün saat 15.00'te Vahdettin Köşkü'nde başlayan toplantıya Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu ve kamu bankaları genel müdürleri katıldı.

"BU TOPLANTIDA KRİTİK KARARLAR ALINABİLİR"

CNN Türk muhabiri Emrah Çakmak konuyla ilgili şunları aktardı:

"Böyle bir zirve beklenmiyordu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu ve kamu bankalarının yöneticileriyle görüşme kararı aldı. Doların 14 TL'nin üzerine çıkması sonrası bugün Merkez Bankası'ndan müdahale geldi. Doların 14 TL olmaması için Merkez Bankası tarafından daha önce de müdahaleler gelmişti. Erdoğan'ın belki de bu konuları görüşmek için toplantı kararı verdiği bildirildi. Toplantıya Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin de katılması bekleniyor. Bu toplantıda kritik kararlar alınabilir."

 

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER