Oynatma Listesi
HABERLER

Göz göre göre uçtu! Şok görüntüler...

Otoyol kıyısında manzara izleyen ailenin üç üyesi otomobildeydi, bir anda hareket eden araç uçuruma yuvarlandı. Arka koltukta oturanlar kendilerini dışarı attı ancak ön koltukta oturan kadın o kadar şanslı değildi.

Çin'in Sincan Uygur Özerk Bölgesi'nden gelen bir görüntü dünya çapında yankı buldu, otoyol kenarında manzaraya bakıp bir şeyler içen aile saniyeler içinde başına geleceklerden habersizdi.

Duku Otoyolu'nda gerçekleşen olayda bir aile araçlarıyla yol kenarında durup göz kamaştıran manzarayı izliyordu. Baba aracın dışında, iki kadın ve bir çocuk ise otomobilin içindeydi.

Bir yandan bir şeyler içen aile manzarının keyfini çıkarırken, otomobil bir anda hareket etmeye başladı. Aracın dışındaki erkeğin otomobili tutmaya çalıştığı görüldü. Ancak araç uçuruma doğru ilerlemeye devam etti, arka koltukta oturan kadın ve erkek çocuk otomobil hareket halindeyken kapıları açıp kendilerini dışarı attı.

Çığlıkların yükseldiği anlarda, ön koltukta oturan kadın kapı en başta açık olmasına rağmen otomobilden çıkamadı ve araç saniyeler içinde uçuruma yuvarlandı.

Yerel medya, emniyet kemerini çözemeyen kadının araçtan kurtulamadığını bildiriyor. Acil durum ekipleri, uçurumun dibindeki araçta mahsur kalan kadını çıkardı.

Hastaneye taşınan kadının vücudunun birçok bölgesinde yaralanmalar olduğu belirtiliyor. Uçuruma yuvarlanan aracın el freninin çekili olup olmadığı ise bilinmiyor.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER