Oynatma Listesi
HABERLER

Hizbullah lideri Nasrallah: Biz bu savaşa 8 Ekim'de katıldık

Hizbullah lideri Hasan Nasrallah günlerdir devam eden savaş hakkında açıklamalarda bulundu. 'Biz bu savaşa 8 Ekim'de katıldık.' diyen Nasrallah, ABD üslerine saldırılar düzenleyeceklerini belirterek ABD'nin bu dünyada en büyük şeytan olduğunu ifade etti.

"ABD DÜNYADAKİ EN BÜYÜK ŞEYTAN"

Amerika'nın Irak'ta bulunan üslerine saldırı düzenleyeceklerini ifade eden Nasrallah, 'ABD savaştan tamamen sorumludur. ABD İsrail'in kınanmasını veto ediyor, ateşkesin önünde duruyor. ABD dünyadaki en büyük şeytandır. Hiroşima'dan Vietnam'a ABD sorumlu tutulmalı, hesap vermeli. Yaptıkları için cezalandırılmalı.' dedi.

"BİZ BU SAVAŞA 8 EKİM'DE KATILDIK"

"Çaresiz kalmamalıyız, kardeşlerimize seslenmeye devam etmeliyiz." diyen Hizbullah lideri, 'Tüm insanlar vicdanının sesini dinleyip uyanmalı. Yemenliler, Yemen ordusu, sabırlı cesur Yemen halkı, tüm tehditlere rağmen dronelar uçurdular, füzeler fırlattılar. Hatta günün sonunda bizim hedeflerimizi vurdular. Güney Filistinlilere ulaşacaklar. Direniş savaşçılarını selamlıyoruz. Sizlere şunu söylüyorum; Biz bu savaşa 8 Ekim'de katıldık. Yakında günlük operasyonlarımıza dair bilgileri açıklayacağız' ifadelerini de kullandı.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER