Oynatma Listesi
HABERLER

İHA Muhabiri Mustafa Uslu kabus anlarını anlattı

İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'ın çiftliğinin kaçak bölümlerinin yıkımı sırasında görüntü alırken dövülen İHA Muhabiri Mustafa Uslu yaşadıklarını CNN TÜRK yayınında anlattı. Yaşadığı korku dolu anları anlatan Mustafa Uslu, saldırganların nasıl hedefi haline geldiğini anlattı.

İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'ın kaçak çiftliğinin yıkımı sırasında görüntü alırken darbedilen İHA Muhabiri Mustafa Uslu yaşadığı kabus anlarını CNN TÜRK'e anlattı. Uslu, "Beni bugün dövmediler, öldürmek istediler" dedi.

 

Mustafa Uslu'nun yayında anlattıkları şöyle:

Haber için bu bölgede görevlendirildim. Çekim yapmak için drone'umu hazırlıyordum. 4 kişi yanıma geldi ve bir anda bana saldırmaya başladılar. Yer düşmeme rağmen vurmaya devam ettiler. Kanlar içerisinde kaldım. Aralarından iki tanesi malzemelerin başına gitti. Drone ve kameramı kırdılar. "Yediğin dayak yetmedi mi?" diye yakama yapıştılar. Jandarmaları görünce hemen olay yerinden uzaklaştılar. Çiftliğin yan tarafında ben yalnızdım. 4 kişi o yüzden beni seçtiler. Tükkan hastaneye 2 kişi gönderdi. Bunlar size saldıranlar bizim ekibimizden değiller dediler ama beni döven kişilerin çiftliğe geri girdiğini gördüm. Beni sadece dövmediler, öldürmek istediler. Ben öyle olduğunu biliyorum ve davamın sonuna kadar arkasında duracağım. 

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER