Oynatma Listesi
HABERLER

İsmail Demir açıkladı! TOGAN’ın ilk teslimatı gerçekleştirildi

Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, döner kanatlı milli gözcü İHA TOGAN ile ilgili sosyal medyadan önemli bir açıklama yaptı.

Yerli ve milli olarak geliştirilen İHA’larla ilgili yeni gelişmeler gelmeye devam ediyor. Son olarak Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, Twitter üzerinden yerli İHA TOGAN’a ilişkin önemli bir açıklamada bulundu. 

 

İsmail Demir keşif ve gözetleme amacıyla geliştirilen yerli gözcü İHA TOGAN’ın ilk teslimatının gerçekleştirildiği bilgisini paylaştı. 

Demir’in Twitter paylaşımı şu şekilde: 

“Milli mühendislik çözümlerimizi güvenlik güçlerimizin hizmetine sunmaya devam ediyoruz! 

Keşif, gözetleme ve istihbarat amaçlı geliştirdiğimiz döner kanatlı milli gözcü İHA’mız #TOGAN’ın ilk teslimatlarını gerçekleştirdik. Hayırlı olsun.” 

İŞTE TOGAN’IN MERAK EDİLEN ÖZELLİKLERİ! 

TSK’nın sahadaki gözü olmak için görev başında olan TOGAN kolay ve hızlı kurulum özelliği ile dikkatleri üzerine çekiyor. TOGAN tek personel tarafından kullanılabilme özelliğine sahip, görev süresi ise 45 dakika. 

Gerçek zamanlı mobil ve statik nesne tanıma özelliği olan TOGAN, ileri seviye elektro optik ve kızılötesi kamera sistemleri ile donatıldı. 30 kata kadar yakınlaştırma ile hem optik hem de fiziki hedef takibi yapabiliyor. 

KESİNTİSİZ OPERASYON İMKANI! 

KARGU ile ortak görev gerçekleştirebilen TOGAN, havada otomatik görev değişimi ile kesintisiz operasyon imkanı sağlıyor. Operatörlere kesintisiz ve uzun süreli gözetleme kabiliyeti sunuyor. 

Gündüz ve gece etkin operasyon yapabilen TOGAN vurucu unsurlara koordinat paylaşımı yapıyor.  

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER