Oynatma Listesi
HABERLER

İstanbul'da kar yağışı başladı! Uyarı üstüne uyarı: Sıcaklık 10 derece birden düştü

Balkanlar üzerinden gelen soğuk hava dalgası ile bugün hava sıcaklıkları 10-12 derece birden düştü. İstanbul'da karla karışık yağmur ve bazı ilçelerde kar yağışı başladı. Tekirdağ ve Çanakkale'nin bazı ilçelerinde okullar tatil edildi.

Balkanlar'dan gelen soğuk hava dalgası tüm yurdu etkisi altına aldı. İstanbul'da bazı bölgelerde kar yağışı görülürken bazı bölgelerde de karla karışık yağmur etkisini artırdı. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, Marmara ve Batı Karadeniz'deki bazı iller için kuvvetli kar ve karla karışık yağmur uyarısı yapıldı.

BU AKŞAM SAATLERİNE DİKKAT

Meteoroloji, "Bu akşam saatlerinden sonra Bursa, Bilecik, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Düzce ve Bolu illerinin yüksek kesimlerinde kuvvetli karla karışık yağmur ve kar yağışı beklendiğinden ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" uyarısında bulundu.

Rüzgar: Rüzgarın genellikle kuzey ve batı kesimlerde kuzeyli yönlerden, güney ve doğu kesimlerde güneyli yönlerden hafif, yer yer orta kuvvette; Marmara ve zamanla Kuzey Ege'de kuzeydoğu yönlerden kuvvetli, yer yer fırtına şeklinde (50-80 km/saat) esmesi bekleniyor.

İSTANBUL'DA KAR BAŞLADI

Saat 11:00 itibarıyla Beylikdüzü, Çatalca, Bağcılar da kar yağışı etkisini göstermeye başladı. Trafik yoğunluğu yüzde 60'ı geçti. Sultangazi'de de önce karla karışık yağmur yağdı. Ardından kar yağışı etkili olmaya başladı.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER