Oynatma Listesi
HABERLER

Kudüs'ten sıcak görüntü! İsrail şiddeti canlı yayında böyle görüntülendi

İsrail polisi Kudüs'te cuma namazı öncesi hedef gözetmeksizin Filistinlilere müdahale etti. CNN TÜRK muhabiri Serdar Er ve kameraman Yasin Kamaloğlu Kudüs'te yaşanan son gelişmeleri bölgeden aktardı.

İsrail ile Hamas arasındaki ateşkes bu sabah saatlerinde sona erdi. Kudüs'ten yayın yapan CNN TÜRK muhabiri Serdar Er ve kameraman Yasin Kamaloğlu, yayında İsrail polisinin Filistinlilere gaz fişekleri ile müdahalede bulunduğunu aktardı.

Canlı yayına yansıyan görüntülerde bir Filistinlinin ters kelepçe takılarak, zorla polis aracına bindirildiği de görüntülendi.

Öte yandan İsrail polisinin müdahalesini gizlemek için gazetecilerin caddeye sokulmadığı da belirtildi.

CNN TÜRK muhabiri Serdar Er'in bölgeden aktardığı bilgiler şöyle; Gaz fişekleri yine bu noktada ateşlendi. Yine hede bu ara sokak. İsrail polisinin bu noktada durduğunu gözlemleyebiliyoruz. Fakat gaz fişekleri atıldı.

Burada gelmesi muhtemelen olan Filistinlilere müdahale ediyorlar. Basın mensuplarına da müdahale edildi. O noktaya geçiş yapmamıza izin verilmiyor ki zaten o noktaya öyle bir talebimiz yok.

Sert müdahalenin başladığını söyleyebiliriz. Boş olan caddeye İsrail polisi önce gazlı müdahale ile başladı. Cadde üzerinde kimse yok. Konuyla alakasız olan siviller de ağız ve burunlarını tutuyorlar. Çünkü o gazlı müdahale sonrasında onlar da etkilendiler. Sokak ve cadde üzerinde çok sayıda ev de var. Onlar da oturdukları evlerde bu yoğun müdahele ile karşı karşıyalar.

Evlerinde oturan insanlara bile gaz fişekleriyle müdahale var burada.

Saat 12.45: Gaz fişekleri ve plastik mermilerle yeniden müdahale başladı. Bir ekip aşağı doğru hareket etti. İki tarafa bir yoğun saldırı gerçekleştiriliyor. TOMA yanınızdan geçtiği takdirde bile o pis kokuyu hissediyorsunuz.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER