Oynatma Listesi
HABERLER

MHP lideri Bahçeli: HDP'li vekilin dokunulmazlığı derhal kaldırılmalıdır

HDP'li Semra Güzel'in PKK'lı teröristle fotoğrafına sert tepki gösteren MHP Genel Başkanı Bahçeli, "Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde terörist istemiyoruz. Bunlar ne utanmazlıktır, ne pervasızlıktır. PKK'lı ile karanlık ilişkilere giren HDP'li vekilin dokunulmazlığı derhal kaldırılmalıdır." dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.
İşte Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları:
Türk milleti terör örgütlerinin kanlı saldırılarına bağ eğmeyecektir. Teröristler tüm insanlığın ortak can düşmanıdır. Terörizmin hiçbir şekli masum değildir, meşru değildir. Terör sorunu ülkemizin henüz kabuk bağlamamış yarasıdır. Sınırlarımız, dağlarda, şehirlerde, belediyelerde, bürokrasilerde ve gazi Meclis'te bölücü teröristleri temizlemedikten sonra güvende olamayız.

HDP'Lİ VEKİLİN DOKUNULMAZLIĞI KALDIRILMALI

 

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde terörist istemiyoruz. HDP'yi Türk siyasi hayatında bir saniye bile görmeye tahammül edemiyoruz. Terör kampalarında eğitim alacaklar, sonra karşımıza geçip insan hakları dersi verecekler. Bunlar ne utanmazlıktır, ne pervasızlıktır. PKK'lı ile karanlık ilişkilere giren HDP'li vekilin dokunulmazlığı derhal kaldırılmalıdır.

Anayasa Mahkemesi'nin görevini yapmasını bekliyoruz. Bu kadar şehit veriyoruz, bir HDP'linin çıkıp terör saldırılarını kınadığını gördünüz mü?

EY ZİLLET PARTİLERİ İTİRAF EDİN

Geçtiğimiz cumartesi günü 3 kahramanımızın şehadeti neticesinde taziye mesajları paylaşılmıştır. CHP Genel Başkanı'nın yayınladığı taziye mesajına lütfen dikkat buyurunuz. Daha ilginç ve düşündürücü taziye mesajını İP Başkanı gündeme taşıdı. Patlayan nedir, belli değil. Patlatan kimlerdir açık ve net değil. Anlayan yoktur, anlatan yoktur. PKK'ya YPG'ye tek bir laf yoktur, tek bir atıf, tek bir eleştiri yoktur. Bu kadar yok ortadayken diğer yanda bölücülerle işbirliği vardır, patlama ortaklığı vardır, ağız birliği vardır ve karşımızdadır. HDP'yi küstürmemek için 40 dereden su taşıyanlar, PKK'yı incitmemek için kaçınanlar millet ve milliyet muhalifleridir. Ey zillet partileri çekinmeyin, yürekliyseniz itiraf edin; PKK bomba patlattı derseniz sadece dürüst, tutarlı olursunuz.

KILIÇDAROĞLU KANDİL'İN TEDARİKÇİSİDİR

 

Tezkereye CHP hayır dedi mi, HDP hayır dedi mi? İP Meclis'te 2-3 kişiyle kerhen bu oyalmaya evet dedi mi? Kılıçdaroğlu mu terörle mücadeheleyi destekliyor? Bu şahıs milleti kör zannediyor. Kılıçdaroğlu Kandil'in tedarikçisidir. Saklanma Kılıçdaroğlu adamsan çık karşımıza mertçe söyle. Tavsiyem iyi bir hafızaya sahip olman, böylece söylediğin yalanları unutamazsın.

İBB'YE İŞE GİRENLERİN SORUMLUSU KILIÇDAROĞLU'DUR

İmamoğlu hesabını veremeyeceği işlerinden dolayı korkuya kapılıyor. PKK'lı DİYAYDER'in iştirakiyle İBB'ye işe girenlerin sorumlusu Kılıçdaroğlu'dur. Buradan soruyorum, Cumhuriyet Savcılığı'nın oluşturduğu iddianamede Kılıçdaroğlu'nun adı geçiyor mu? DİYAYDER üyeleri ile katıldın mı katılmadın mı? Bunlara çık cevap ver.

TÜRK İLE KÜRT EZELİ VE EBEDİ KARDEŞTİR

 

Türkiye'nin 2023 yılına bölücü terörü yere sererek, bu badirenin tamamıyla hayatımızdan sökülüp atılacağından en küçük kuşku duymuyorum. Türkiye, terörün belini kırıp başını ezdikten sonra ekonomik olarak sıçrayarak, milli birlik ve kardeşlik alanında gücüne güç katacaktır. Türk ile Kürt ezeli ve ebedi kardeştir, bozguncular kahpedir.

CUMHUR İTTİFAKI OLARAK HEPSİNE YETERİZ

Karşımıza kim çıkarsa çıksın, Cumhur ittifakı olarak hepsine yeteriz. Terör bitecektir, bölücülük batağı kurutulacaktır. 22 Mart 2016 tarihinde grup toplantısında açıkladığım, terörle mücadele önerilerimi tekrar paylaşmaktan mutluluk duyacağım.

Önce olanı olmuşu ve olacağı bütüncül yaklaşımla terörle mücadele vizyonu geliştirilmelidir. İkinci aşamada yapılacakların tamamın kavrandığı, terörle mücadele konsepti oluşturulmalıdır. Üçüncü aşamada vizyondan beslenen konstepten çıkarılan terörle mücadele stratejisi ortaya konulmalıdır. Dördüncü aşamada resmi ve gayri resmi tüm kurullarla terörle mücadele stratejisi oluşturulmalıdır. Beşinci aşamada terörle mücadele kitle kazanımı yapılmalıdır. Terörle mücadele silahtan mayına, pusudan intihar eylemine kadar çok farklı değişiklikler gösterilmektedir. Bunlara ön alarak bir icra programı oluşturulmalıdır.

 

Tutarlı dengeli, istikrarlı terörle mücadele tanıtımı ortaya konulmalıdır. Ekonomik sorunların tamamen gündemden çıkacağı, adaletin önemli kılınacağı bir Türkiye gerçeğidir. Cumhur İttifakı ve MHP bunu ortaya koyacaktır. İstiklalinden yoksun bir milletin uşaklıktan başka bir şey olmayacağı ortadadır. Türk milleti bağımsızlık onuruna düşkün bir millettir. Bu meşale sönmedikçe istikbal irfanını sürdürecektir. Türkiye Cumhuriyeti bu meşale ile aydınlanmaktadır.

KAZAKİSTAN'DAKİ OLAYLARDA FETÖ PARMAĞININ ARAŞTIRILMASI ELZEM

Kazakistan'da ortaya çıkan olaylar basite alınamaz. Bize göre mağdur kitlelerin hak arayışı değildir. Sonu gelmez çatışmaların projelendirildiği anlaşılmaktadır. Dış güçler karışıklıkları tahrik etmektedir. 

Kazakistan'daki olayların arkasında FETÖ parmağının araştırılması elzem. Kazakistan'ın iç işlerine saygımız sonsuzdur fakat kardeşlerimizle dayanışmamız şarttır.

DİRENMEYİ ÇOK İYİ BİLİRİZ

Kemal Derviş'in yetiştirmeleri CHP'de köşe başlarını tutmuşlardır. Dün isim Bülent Ecevit'ti bugün hedef Recep Tayyip Erdoğandır. İsimler değişse de oyun aynı oyundur. Egemenliğin sahibi millettir. Demokrasi düşmanlarının Sayın Cumhurbaşakanı'nı göndermeye gücü asla yetmeyecek. Hükümeti ve devleti hedef alan sokak olaylarına canımızla, kanımızla direnmeyi çok iyi biliriz.

TÜRK TABİPLER BİRLİĞİ'NDEN HESAP SORULMALI

 

Türk Tabipleri Birliği, adında Türk olsa da Türk düşmanlarının toplandığı çatı olmuştur. Koronavirüsün Omicron varyantı gibidir. Halen faaliyetlerine devam etmesi üzüntü vericidir. Adında Türk olsa da Türk düşmanlarının beşiğidir. TTB virüs kadar tehlike saçmaktadır. Türk Tabipleri Birliği'nden hesap sorulmalıdır. 

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER