00:46Doktorların ‘ameliyat olamazsın’ uyarılarını dinlemedi! 41 yaşındaki kadının feci sonuMHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, CNN Türk canlı yayında seçim gündemine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
İzzet Ulvi Yönter'in açıklamaları şöyle:
CHP İYİCE DENGEYİ KAYBETTİ
CHP'nin konuşulacak, tartışılacak bir yanı kalmadı. Dün Genel Başkanımız gerekli yanıtı verdi, muhteşem bir çıkış yaptı. Özgür Özel, "Atatürk sizden partinizi iktidar yapmak istiyor" dedi. Adeta halisünasyon görmüş gibiydi. Bir partiyi iktidar yapacak unsur liderdir, liderlik denilen mekanizmadır. Doğru ve isabetli hedefler kurulmasıdır. CHP, Özgür Özel ile iyice dengeyi kaybetti. CHP yılana sarıldı. Atatürk'ün emanetine sahip çıkan bugün MHP ve Cumhur İttifakı'dır. Yapılanlar ortada. Laf yok, icraat var.
ÖZGÜR BEY KOMİK DURUMA DÜŞTÜ
CHP bir yere taşınacaksa sen taşıyacaksın. Küresel güçler, Türkiye düşmanları taşımayacak. Özgür Bey komik duruma düşmüştür. Özgür Bey'e genel başkanlık 10 gömlek fazla geldi. CHP, 31 Mart'ta milletin şamarını yiyecek.
CHP KEPENGİ İNDİRDİ
Bugün Türk siyasetinin kaptan köşkünde olanlar bellidir. Bahçeli ve Erdoğan, Türkiye'yi başka bir yere taşıyor. CCHP kepengi indirdi, patron çıldırdı. CHP'den alan götürüyor. CHP'nin kapısının önünden geçen cumhurbaşkanlığı yardımcısı olmuş... CHP, yüzyıllık aklını kaybetmiş. CHP, Atatürk ile bağını zaten koparmış.
ETTEKİ FAHİŞ FİYAT ARTIŞLARI: SİYASİ BİR OPERASYON
Türkiye'ye örtülü bir ekonomik operasyon yapılıyor. Bu fiyat artışları Türkiye'nin gerçeklerine dayanmıyor. Bu bir siyasi operasyon. Arkasındaki hain FETÖ'yü bulmak lazım. Fırsatçı ahlaksızların üzerine gidelim. Ekmeğimizden ne istiyorsunuz? Türkiye aslında ekonomide bağımsızlık savaşı veriyor.
DÜNYADA BÖYLE BİR MUHALEFET YOK
Özgür Bey'de patolojik bir vaka gözüküyor. Her iktidar böyle bir muhalefetin olmasını ister. Dünyada böyle bir muhalefet yok. 1920'lerdeki CHP ile şimdi CHP arasında uzaktan yakından bir fark yok. Bugünkü CHP'nin maskesi artık düştü.
İSTANBUL'DA SEÇİM SÜRECİ
İstanbul'da MHP il ve ilçe teşkilatlarıyla gece gündüz sahada. Sabah namazıyla başlayan gece yarılarına süren programlarımız var. İstanbul'da trafik sorununu çözmeden, deprem çalışmalarını yapmadan kimse milletin önüne çıkmasın, nefes tüketmesin. Ekrem Bey dediklerini yapamadı. Ekrem Bey'de laf bol, iş yok. İstanbul'un ulaşım sorununu çözeceğiz dedi. Çözdü mü, çözemedi... 200'ü aşan vaadi var. 110 tanesine tokunmadı bile. Murat Bey trafik sorunu ve deprem konusunda kararlı. Bu iş siyasetin üzerinde bir iş. Deprem herkesi etkiliyor. Bu işte kararlı olmak lazım. Depremle mücadele edecek tek isim Murat Kurum. Ekrem Bey bu konuda açıktasın.
SİNAN ATEŞ CİNAYETİNDE İDDİALAR
Sinan Ateş cinayetinde iddialar asılsız. MHP'ye iftiralar şerefsizliktir. Bu bir FETÖ operasyonudur. Kötü niyet sahipleri saldırıyor.
02:51Dünyanın en pahalı baharatı! Harita mühendisi keşfetti
02:51Amanos Dağları eteklerindeki Karaçay Vadisi'nde 7 yeni şelale keşfedildi
02:51Amanos Dağları eteklerindeki Karaçay Vadisi'nde 7 yeni şelale keşfedildi
01:12ABD'de polis tarafından öldürülen Ali İhsan Bayhan'ın cenazesi Ankara'da toprağa verildi
01:14Ayşe Tokyaz'ın katil için istenen ceza belli oldu
02:20Muazzez Abacı Ankara'da son yolculuğuna uğurlandı
00:48İzmir'de şantiye yangını! Kara dumanlar gökyüzünü kapladı
00:25Türk tanker gemisine Ukrayna limanında dron saldırısı! '16 personel bulunuyordu'
04:14Prof. Dr. Orhan Şen tehlikeye dikkat çekti: İstanbul'un 50 günlük suyu kaldı
00:33Fatih'te Böcek ailesinin otele giriş görüntüleri ortaya çıktı
00:57Zehirlenerek ölen anne ve 2 çocuğunun yan yana defnedildiği mezarlar görenlerin için sızlattı
04:22Tam 55 yıldır! Kocası bile söylediklerini anlamıyor: 'Farkında olmadan alışkanlık haline geldi'
01:19Sultangazi'deki dehşetin görüntüleri ortaya çıktı! 3 kişi öldü
01:40Ünlü oyuncu Ali Öner'in nişanlısı öğretmen çıktı! Memleket ziyaretine gitti
01:29Usta sanatçı Muazzez Abacı'ya veda! TRT Ankara Radyosu’nda tören
01:35Uzak Şehir'de gerilim tırmanıyor! Vurgun ne söyleyecek?
13:44Terör örgütü PKK, Zap'tan çekildi! Fulya Öztürk ilk bilgileri aktardı
00:19Suudi Arabistan'da feci kaza! Umre'den dönen hacıları taşıyan otobüs tankerle çarpıştı: Çok sayıda ölü var
00:3020 saniyede öldürdü indirim yok! Sidar’ı katletti, ‘tahrik’ dedi, mahkeme çürüttü
00:3227 ilde FETÖ operasyonu: Aktif kamu görevlisi ve özel sektör alışanı 71 şüpheli yakalandı
01:11'Asrın İnşası'nda' 350 bin tamam! Bakan Kurum il il son durumu paylaştı
01:30Bayraktar Kızılelma’ya hayalet göz!
00:32Kağıthane'de okul yolunda kaza! Sokak savaş alanına döndü: 2’si çocuk 4 yaralı
01:02Ters yön dehşeti! Bebeğin çığlıkları arasında kabus: Elini sokup, boğazıma saldırdı'
00:40Kask sayesinde hayata tutundu! Metrelerce sürüklenen sürücü...
03:57Zehirlenme şüphesinde yeni gözaltılar! Sayı 11'e yükseldi...
00:27ABD, Doğu Pasifik’te uyuşturucu yüklü tekneyi vurdu! Operasyon anlarını paylaştılar
00:30Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde madende göçük!
03:24İstanbul’daki kariyerini bırakıp köye yerleşti! ‘Buradaki mutluluğu hiçbir şeye değişmem’