Oynatma Listesi
HABERLER

Milliyet'te Haftanın Özeti (20 Mart 2020)

İşte bu haftanın öne çıkan başlıkları...

ÖLÜ SAYISI 4 OLDU

Bakan Koca, “Hastalarımızdan 85 yaşındaki bir hanımefendiyi kaybettik. Daha önce vefat eden bir hasta Kovid-19 olarak değerlendirildi. Toplam kaybımız maalesef 4 oldu” dedi.

‘EKONOMİK İSTİKRAR KALKANI’ PAKETİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 19 maddelik paketle Kovid-19 salgınının etkilerini azaltmak için toplamda 100 milyar liralık bir kaynak setini devreye aldıklarını söyledi.

KARANTİNA OTOBÜSÜNDEN YOLCU KAÇIRDILAR

İstanbul Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcılığı corona virüs tedbirleri kapsamında Fransa'dan gelen iki yolcunun karantina otobüsünden alınmasıyla ilgili soruşturma başlattı.

UZAKTAN EĞİTİM İÇİN ÇEKİMLER BAŞLADI

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Pazartesi günü başlayacak 'uzaktan eğitim' için Ankara ve İstanbul'da hazırlıklarını sürdürüyor.

CORONA VİRÜSTEN ÖLENLERİN SAYISI ÇİN’İ GEÇTİ

İtalya'da yeni tip corona virüsten ölenlere bugün 427 kişi daha eklendi. İtalya, toplam ölü sayısının 3 bin 405’e ulaşmasının ardından en fazla ölümün yaşandığı Çin'i geride bıraktı.

TÜRKİYE 21:00’DA TEK YÜREK OLDU

Yurdun dört bir yanında sağlık çalışanlarına alkışla destek geldi. Milyonlarca vatandaş balkona ve camlara çıkarak alkış desteğinde bulundu.

MUHTEREM NUR HAYATINI KAYBETİ

Müslüm Gürses'in eşi Muhterem Nur, bir süredir böbrek yetmezliği nedeniyle hastanede tedavi altındaydı. 87 yaşındaki Nur, bu sabah hastanede yaşamını yitirdi.

TOM HANKS İLE RİTA WİLSON’DAN İYİ HABER

Geçtiğimiz hafta corona virüse yakalandıklarını açıklayan Tom Hanks - Rita Wilson tedavilerinin ardından taburcu oldu. İkili, tedbir amaçlı evlerinde karantinaya alındı.

LİGLER ERTELENDİ

Bakan Kasapoğlu, “Hentbol, voleybol, basketbol ve futbol liglerinin tamamının salgına yönelik alınan tedbirler kapsamında ertelenmesine karar verilmiştir” dedi.

 

 

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER