Oynatma Listesi
MAGAZİN

Nusret Gökçe Katar'da sahaya indi! Angel di Maria ile kupayla poz verdi

2022 Dünya Kupası'nın sahibi Arjantin oldu. Maçın öne çıkan isimlerinden biri de Arjantinli futbolcu Angel di Maria idi. Di Maria, sahada kupayla poz verirken Nusret Gökçe de yanına geldi. Gökçe'nin kupayla ve futbolcuyla poz verip, "Vaovv" dediği anlar sosyal medyayı salladı.

Kendine has 'tuz serpme' (saltbae) hareketiyle ününü ülke dışına taşıyan ve dünyanın çeşitli yerlerinde restoran açan Nusret Gökçe, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Gökçe, son olarak Katar’a gitti.

Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nı Arjantin kazandı. Finalde Fransa ile karşı karşıya gelen Arjantin'de başarılı futbolcu Angel Di Maria, sahada kupayı kaldırarak şampiyonluğu kutladı. Nusret Gökçe de sahaya girerek Angel Di Maria ile video çekti.

ANGEL DI MARIA'NIN BAKIŞI DİKKAT ÇEKTİ

 Gökçe, Angel Di Maria'nın kupayla sevinç yaşadığı anlarda "Vaovv" diye bağırdı. Nusret'in kupaya dokunmasıyla ne yapacağını bilemeyen Maria'nın şaşkınlığı ise bakışlarına yansıdı.

ASTRONOMİK FİYATLAR

Nusret Gökçe, dünya çapında 32 şube ile dev bir marka haline getirdiği restoran zincirindeki astronomik fiyatlarla sık sık gündeme geliyor. 

"KALİTE ASLA PAHALI DEĞİLDİR"

Nusret, son olarak Instagram'da Birleşik Arap Emirlikleri'nin başkenti Abu Dabi'de açtığı restoranından bir hesap paylaşmış ve "Kalite asla pahalı değildir" mesajını yazmıştı. Söz konusu adisyonda, 615 bin dirhem, TL cinsinden yaklaşık 3.1 milyon TL ve "Servis ücreti dahil değildir" notu yazıyordu.

İMZA YEMEĞİ İÇİN 52 SAAT ÇALIŞMALI!

Nusret, Kasım 2021'de işe aldığı şeflerle ve daha doğrusu onlara ödediği maaş ile gündeme gelmişti. Londra'da bulunan restoranın iş ilanında, başvuru sahibinin "Dünyanın en ünlü et lokantalarından birinde en iyi malzemelerle çalışacağı" ile övünülüyordu. İngiliz The Sun gazetesinin haberine göre; Nusret, restoranında işe aldığı şeflere saatlik ödeme yapıyor. Verdiği saatlik 12 sterlinlik ücret ise menüdeki bir parça patates püresi veya mısır fiyatıyla eşdeğer. Bir başka deyişle, Nusr-Et'in imza işlerinden biri olan 630 sterlinlik altın tomahawk bifteklerinden birini yemek için şef 52 saatten fazla çalışmak zorunda kalacak.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER