Oynatma Listesi
HABERLER

Triatlona hazırlanırken feci şekilde can verdi

Antalya'da yol kenarında koşarken, hafif ticari aracın çarpması sonucu yaşamını yitiren Mustafa Ergün'ün, triatlona hazırlandığı ortaya çıktı. Kaza anı ise bir güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı. Kaza sonrası gözaltına alınan Şahin, ilk ifadesinde polislere kazanın nasıl olduğunu anlamadığını söyledi. Süratli olmadığını ve ölen kişiyi görmediğini öne süren Behran Şahin, “40 kilometre ile gidiyordum. Ses geldi. Demire çarptım sandım. İleride durdum. Yakınına kadar geldiğimde yerde yatanın insan olduğunu gördüm" dedi.

Kaza, dün saat 15.30 sıralarında, Serik Caddesi'nde meydana geldi. Havalimanından kent merkezine doğru giden Behran Şahin (50) yönetimindeki 07 BVS 72 plakalı hafif ticari araç, yol kenarında koşan Mustafa Ergün'e (44) çarptı. Ergün çarpmanın etkisiyle savrularak başını yol kenarındaki bariyere vurduktan sonra refüje düştü. İhbar üzerine kaza yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık ekibi, Mustafa Ergün'ün yaşamını yitirdiğini belirledi. Mustafa Ergün'ün cenazesi, yapılan incelemenin ardından Adli Tıp morguna kaldırıldı. Sürücü Şahin ise gözaltına alındı. Bu arada kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

 TRİATLONA HAZIRLANIYORMUŞ

Mustafa Ergün'ün triatlona hazırlandığı, her gün kent merkezinden Belek'e koştuğu öğrenildi. Ergün'ün cenazesinin, bugün Aksu ilçesinde toprağa verileceği kaydedildi.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER