Oynatma Listesi
TELEVİZYON

Üç Kız Kardeş 34. Bölüm Fragmanı

Kanal D’nin; İclal Aydın’ın satış rekorları kıran aynı isimli romanından uyarlanan dizisi 'Üç Kız Kardeş', 33’üncü bölümüyle 3 Ocak akşamının en çok izlenen dizisi oldu. Dizi, Total’de 7.60 rating ve 18.57 izlenme payı, AB’de 6.09 rating ve 16,17 izlenme payı, 20+ABC1’de ise 7,67 rating ve 17.80 izlenme payı alarak salı akşamına damgasını vurdu.

İzleyenlere duygusal anlar yaşatan Üç Kız Kardeş'in bu haftaki bölümünde, Somer'in evi terk ettiğini öğrenen Mine, bu durumu fırsat bilerek kızı Kiraz ile birlikte dağ evine doğru yola çıkarken, Nesrin ise Özer ve Sevilay arasındaki ilişkiyi öğrenir. Dizinin final anında Somer'in Mustafa ve Türkan arasındaki konuşmaya şahit olması en çok konuşulan sahne oldu.

34. BÖLÜM TANITIMI İZLEYİCİYİ MERAKLANDIRDI

Somer, Mustafa'nın Türkan'a söylediklerinden sonra adeta çılgına döner! Mustafa, Somer'den iyi bir dayak yer. Diğer taraftan Sevilay'ın Özer ile olan ilişkisini ayan beyan gören Rüçhan, Sevilay ile iş yapmaması için Türkan'ı sıkıştırır. Dönüş'ün ne yapacağını öğrenen Sadık ve Nesrin ise duyduklarına inanamaz.

OYUNCU KADROSU

Yapımını Süreç Film’in yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği dizide; Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever, Tayfun Eraslan, Benian Dönmez, Nazlı Senem Ünal, Murat Çidamlı, Demircan Kaçel, Vural Şahanoğlu, Hakan Atalay, Emre Kıvılcım, Eren Öner, Ayça İnci, Güldestan Yüce gibi birbirinden başarılı isimler rol alıyor.

 

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER