Oynatma Listesi
HABERLER

'Yargı'nın Ilgaz'ı Kaan Urgancıoğlu'ndan çarpıcı açıklamalar! 'Üçümüz arabada ağladık'

Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi 'Yargı'da Pınar Deniz'le birlikte başrolü paylaşan Kaan Urgancıoğlu, Magazin D Haber Müdürü Asiye Acar'a hem diziyle hem de özel hayatıyla ilgili çok özel açıklamalarda bulundu. Başarılı oyuncu, pazar akşamlarına damga vuran dizideki en zorlandığı sahneyi analttı.

Kaan Urgancıoğlu, geçtiğimiz haziran ayında Burcu Denizer ile Atina'nın Türkiye Başkonsolosluğu'nda gerçekleşen nikâh töreniyle hayatını birleştirmişti.Ünlü çift, geçtiğimiz aralık ayında 'Ardıç' adını verdiği oğullarının doğumu ile ilk kez anne ve baba olma mutluluğu yaşamıştı.

"ZAMAN KAVRAMINI KAYBEDİYORUM"

Yargı dizisinde partneri Pınar Deniz ile büyük bir uyum yakalayan ve başarılı oyunculuğu ile övgü toplayan Kaan Urgancıoğlu, özel hayatı ile en çok merak edilen isimler arasında yer alıyor. 'Magazin D’ programında Asiye Acar’a konuşan oyuncu, oğlu Ardıç’la beraber değişen hayatını anlattı.

Yakışıklı isim, “Baba olmak nasıl bir his?” sorusuna şu yanıtı verdi:

Tarifi zor. Bir yere de geç kalabiliyorum ona bakarken. Çünkü zaman kavramını kaybediyorum. Sakin bir çocuk. Eşim Burcu’ya yardım etmeye çalışıyorum, yardımcımız ise yok.

"SAHNE BİZİ ÇOK ETKİLEDİ"

Kaan Urgancıoğlu, 'Defne' karakterinin kaybolduğu bölümün çekimleri sırasında fazlasıyla zorlandığını belirtti. Yakışıklı isim, şu ifadeleri kullandı:

Sahne bizi çok etkiledi. Kaydı kestikten sonra Pınar (Deniz) ve Uğur (Aslan) ile birlikte arabaya oturduk, ağlamaya başladık.

"İÇİMDEN ILGAZ ÇIKIYORMUŞ GİBİ"

 Pazar akşamları Kanal D ekranlarında ilgiyle izlenen dizide 'Ilgaz karakterini canlandıran Urgancıoğlu, 'Bazen normal hayatımda bir şey söyleyeceğim zaman içimden Ilgaz çıkıyormuş gibi hissediyorum. Birine bir şey anlatmak istediğimde çok net ve ne istediğini bilen biriyim. Bunun Ilgaz’dan bana geldiğini hissediyorum' dedi.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER