Otomobil Yeni BMW 3 Serisi’nin teknik detayları sızdırıldı..

Yeni BMW 3 Serisi’nin teknik detayları sızdırıldı..

14.02.2018 - 17:14 | Son Güncellenme:

2019 Model Bmw 3 serisinin teknik özellikleri ve aracın gücünü yansıtan motor özellikleri sızdırılmasıyla merakla beklenen araca ait en net bilgiler edinilmiş olundu.

Yeni BMW 3 Serisi’nin teknik detayları sızdırıldı..

Mustafa Çomak / Milliyet.com.tr

Haberin Devamı

2018 Yılının son çeyreğinde tanıtılması beklenen BMW ailesinin spor otomobili 3 Serisi’nin ortaya çıkan motor ve güç seçenekleri heyecan uyandırdı. Tasarımında köklü bir değişiklik olmayacak olsa da makyajlanmış hali ve eklenen donanımları ile merakla beklenen yeni 3 serisi bir çok kez kamuflajlı hali ile kameralara yakalandı. Test sırasında pek çok kez kamuflajlı olarak kameralara yakalanan 2019 BMW 3 Serisi‘nin tanıtımıyla ilgili bilinmezlik hakim.

2018 Son Çeyreğinde Paris’te Tanıtılacak..

Ekim ayında düzenlenecek olan Paris Otomobil Fuarı‘nda görücüye çıkacağı net olarak görünen BMW 3 serisinin altıncı jenerasyonun satış sürecine ait detaylarda yakında duyurulacağı düşünülüyor Sınıfının en çok tercih edilen modellerinden birisi olmasından ötürü her yeni jenerasyonda ilgi odağı olan 3 Serisi, haliyle basın önceliğinde de üst sıralarda yer alıyor. Bu da ortaya çıkan detaylı sızıntının nedenini açıklıyor aslında.

Haberin Devamı

Güç Odakları Özelleştirilebilecek..

BMW marka olarak arkadan itişli bir araç olup yeni jenerasyonlarında Xdrive seçeneği ile dört çeker gücünü motora yansıtarak daha keyifli bir sürüş seçeneği sunmaktadır. Yeni model 3 serisinde de aynı desteği sunacağını açıkladı. İki farklı altyapı seçeneğiyle satışa sunulacağı söylenen 2019 BMW 3 Serisi’nin başlangıcı ve sonunda bizleri klasik versiyonlar karşılıyor Arkadan itişli ve dört tekerlekten çekiş olmak. Giriş seviyesinde 136 beygir güç-6 ileri manuel şanzıman-arka tekerlekten itiş kombinasyonlu 316d, en üst noktada ise 380 beygir güç-8 ileri otomatik-dört tekerlekten çekiş kombinasyonuyla M340i versiyonu yer alıyor. Tabi ki zirvenin gerçek sahibi M3 gelene kadar. Yerini alacağı jenerasyondaki her versiyondan en az 15 ile 20 beygir arasında güçlendirilmiş motorların kullanıcı aracın benzinli motor ayağının giriş seviyesinde 150 beygirlik 318i konumlanıyor.