Oyun Bir Bütünden Ayrılmış Olan Parça Kısım Nedir? Bulmaca Sorusunun Cevabı

Bir Bütünden Ayrılmış Olan Parça Kısım Nedir? Bulmaca Sorusunun Cevabı

11.05.2021 - 14:34 | Son Güncellenme:

Bulmaca üzerinden özellikle birçok farklı cevabı bulmak bazen zor olabilir. Fakat internet üzerinden verilen cevaplar sayesinde bulmacalar çok daha kolay şekilde çözüme ulaşabiliyor. Peki Bir bütünden ayrılmış olan parça kısım nedir? Bulmaca sorusunun cevabı üzerine merak edilenler.

Bir Bütünden Ayrılmış Olan Parça Kısım Nedir Bulmaca Sorusunun Cevabı

Özellikle bir bütünün ayrılmış olan parçanın kısımları hakkında bulmaca konusunda bilgiler internet üzerinden çok sık araştırılıyor. Bunun birçok değişik kelime üzerinden anlamı ve karşılığı olduğunu ifade etmek mümkün.

Haberin Devamı

Bir Bütünden Ayrılmış Olan Parça Kısım Nedir?

Bir bütün farklı parçalara ayrılarak belli sayılarda eşit oranda ortaya çıkabilir. Bu durum Ayrıca farklı uzunluklar ve boyutlar üzerinden de meydana gelebilir. Bu doğrultuda birbirinden ayrılmış olan parça kısımları farklı anlamlar üzerinden kelime bazında ifade edilebilmektedir. Bu ifadeleri şu şekilde ele almak mümkün;

 - Pare

 - Bölüm

 - Bölük

 - Yonga

 Bu şekilde bulmaca üzerinde 4 harfli ya da 5 harfli sonuçlar ortaya çıktığı vakit, yukarıda verilen kelimeler arasından tercih yapılabilir. Hem soldan sağa hem de yukarıdan aşağı doğru o kelimeler farklı bulmacalarda değerlendirilebilir.