Siyaset Binali Yıldırım'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'geçmiş olsun' mesajı

Binali Yıldırım'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'geçmiş olsun' mesajı

05.02.2022 - 17:14 | Son Güncellenme:

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, korona virüs testi pozitif çıkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'a acil şifalar diledi.

Binali Yıldırımdan Cumhurbaşkanı Erdoğana geçmiş olsun mesajı

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Zonguldak'ta 84 kamu yatırımının açılışını için gelmesi planlanan ancak korona virüse yakalandığı için canlı bağlantı ile törene katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'a acil şifalar diledi. Erdoğan ile birlikte canlı bağlantı ile açılış kurdelesini kesen Binali Yıldırım yeni yol ile birlikte Kilimli ilçesine hareket etti. Burada vatandaşlar buluşan Yıldırım, Grizu-263 takımı ile de görüştü. Bu sırada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan korona virüs testinin pozitif çıktığını duyurdu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan da sosyal medya hesabından test sonucunun pozitif çıktığını duyurdu.

Haberin Devamı

Belediye ziyareti sonrası gazetecilere açıklamalarda bulunan Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'a acil şifalar dileyerek şunları söyledi:

"Öncelikle Saygıdeğer Cumhurbaşkanımıza, eşi Emine Hanımefendi'ye çok geçmiş olsun dileklerimizi Zonguldak'tan iletiyoruz. Esasında buraya kendisi gelmeyi planlamıştı. Dün akşam Covid olduğunun anlaşılması üzerine bizi görevlendirdi. Teşkilat Başkanımız Erkan Kandemir, bakanlarımız, milletvekillerimiz, genel başkan yardımcılarımız olarak daha önce planlanan buradaki Kilimli-Zonguldak tünellerini, kavşaklarını ve diğer birçok 84 eserin açılışını gerçekleştirdik. Kendisiyle de bu sabah görüştüm. Sağlık durumu gayet iyi. Covid olunca herkese karantina var. Cumhurbaşkanı bundan muaf değil. Dolayısıyla bu süreci evinde hanımefendiyle beraber geçirecekler. Sağlık durumu gayet iyi. Bir sıkıntı yok. Gelmiş, geçmiş olsun diyoruz. Bu bela da inşallah memleketimizin, milletimizin başından tüm dünyanın başından tez zamanda defolur. Böylece normal hayata dönmüş oluruz. Teşekkür ederiz"