Gündem Koronavirüse yakalanan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşine geçmiş olsun mesajları

Koronavirüse yakalanan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşine geçmiş olsun mesajları

05.02.2022 - 15:34 | Son Güncellenme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile birlikte koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu. Haberin paylaşılmasının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan için çok sayıda geçmiş olsun mesajları atıldı.

Koronavirüse yakalanan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşine geçmiş olsun mesajları

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Eşi Emine Erdoğan ile birlikte koronavirüs testi yaptıran Erdoğan, testlerinin pozitif çıktığını duyurdu. Erdoğan, 'Bugün hafif belirtiler üzerine eşimle birlikte yaptırdığımız COVID-19 testimizin sonucu pozitif çıktı. Omicron varyantı olduğunu öğrendiğimiz hastalığı hamdolsun hafif geçiriyoruz. Görevimizin başındayız. Çalışmalarımıza evde devam edeceğiz. Dualarınızı bekliyoruz.' dedi. 

Haberin Devamı

Koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sosyal medyadan geçmiş olsun mesajları atıldı. İşte o mesajlardan bazıları...

SİYASİLERDEN GEÇMİŞ OLSUN MESAJLARI

TBMM Başkanı Mustafa Şentop: Kovid-19 testi pozitif çıkan Sayın Cumhurbaşkanımızı aradım. Kendilerine ve eşi Saygıdeğer Emine Erdoğan Hanımefendi’ye geçmiş olsun dileklerimi ilettim. Cenab-ı Hak'tan kendilerine ve tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay: Sayın Cumhurbaşkanım çok geçmiş olsun. Dualarımız sizinle. Size ve kıymetli eşinize Rabbimden acil şifalar diliyorum.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın: Dualarımız sizlerle efendim.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: Omicron varyantının hızla yayıldığı bu dönemde, hafif belirtiler üzerine Sn. Cumhurbaşkanımız ve değerli eşleri Emine Erdoğan için yapılan Covid-19 testi pozitif çıktı. Sağlık durumları çalışmalarını aksatmayacak kadar iyi. Kendilerine tekrar geçmiş olsun dileklerimizi sunuyorum.

Haberin Devamı

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar: Sn. Cumhurbaşkanımıza ve kıymetli eşleri Emine Erdoğan Hanımefendi’ye şahsım, eşim ve Millî Savunma Bakanlığı mensupları adına geçmiş olsun dileklerimizi sunar, acil şifalar dileriz.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu: Geçmiş olsun Sayın Cumhurbaşkanım. Milletimizin ve tüm mazlumların duası sizinle. Rabbim size, kıymetli eşinize ve tüm hastalarımıza şifa versin.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan ve kıymetli eşi Sn. Emine Erdoğan Hanımefendi, hayatları boyunca verdikleri mücadeleyle her türlü sıkıntıyı birlikte aşmışlardır. Allah'ın izniyle, koronavirüsü de birlikte atlatacaklardır. Rabbim, tez zamanda şifa versin inşallah...

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy: Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile Hanımefendi Sayın Emine Erdoğan’a geçirdikleri rahatsızlık nedeniyle geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Hafif şekilde süreci tamamlayacakları inanciyla sağlıklı, sıhhatli uzun ömürler temenni ediyorum.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ: Sayın Cumhurbaşkanım, Rabbim,Şâfî ismi şerifi ile size şifa versin, Rabbim,her türlü hastalıktan ve kötülükten sizi korusun, Rabbim,merhamet,muhafaza ve şifa elini üzerinizden hiç çekmesin...Âmîn. Aziz Türk milletinin ve bilumum mazlumların duası sizinledir.

Haberin Devamı

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer: Sayın Cumhurbaşkanı’mız ve değerli eşi Emine Erdoğan Hanımefendi’ye geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, Rabb’imden kendilerine acil şifalar diliyorum.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu: Geçmiş olsun Sayın Cumhurbaşkanım... Size ve eşiniz Saygıdeğer Hanımefendi’ye acil şifalar diliyorum. Milletimizin duaları sizinle...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık: Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve kıymetli eşi Emine Erdoğan Hanımefendi’ye geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, Allah’tan şifa diliyorum.

Ticaret Bakanı Mehmet Muş: Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Kıymetli Hanımefendi’ye geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Rabbimden şifa diliyorum.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum: Covid-19 testi pozitif çıkan Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve kıymetli eşi Saygıdeğer Emine Erdogan Hanımefendi'ye geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum. Rabbim sizleri başımızdan eksik etmesin.

Haberin Devamı

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati: Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan ve kıymetli eşi Sn. Emine Erdoğan Hanımefendiye Rabbimden acil şifalar diliyorum. Allah sizi başımızdan eksik etmesin.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu: Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve kıymetli eşi Emine Erdoğan Hanımefendi’ye geçmiş olsun, Allah’tan acil şifalar dilerim.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli: COVİD-19 test sonuçları pozitif çıkan Sayın Cumhurbaşkanımız ve muhterem eşi Emine Erdoğan Hanımefendiye Rabbim’den acil şifalar diliyorum, dualarımız sizinle.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin: Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Sayın Emine Erdoğan hanımefendiye geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Bugüne kadar pek çok kötülüğü yendiği gibi bu virüsü de yenecektir. Allah’tan acil şifalar diliyorum.

Haberin Devamı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez: Sayın Cumhurbaşkanımıza ve kıymetli Hanımefendi'ye Allah'tan acil şifalar diliyorum. Milletimizin duaları her daim Sayın Cumhurbaşkanımızla...

İletişim Başkanı Fahrettin Altun: Rabbim tez zamanda şifa versin, sizi başımızdan eksik etmesin sayın Cumhurbaşkanım. Allah’ın izniyle birçok virüsü alt ettiğiniz gibi bu virüsü de birkaç güne alt edeceksiniz. Bu milletin bu ümmetin duaları sizinle…

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Sn Cumhurbaşkanımıza ve Değerli Hanımefendi’ye geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Şifa dileklerimiz ve dualarımızla…

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım: Covid-19 testi pozitif çıkan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan Hanımefendi’ye geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, en kısa sürede sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyorum.

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş: Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ve kıymetli hanımefendi Emine Erdoğan'a geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, Rabbimden şifalar niyaz ediyorum.

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal: Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Sayın Emine Erdoğan hanımefendiye geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, Allah’tan acil şifa diliyorum.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Beyefendi’yle birlikte muhterem eşleri Sayın Emine Erdoğan Hanımefendi’nin KOVİD-19 testinin pozitif çıkmasından dolayı geçmiş olsun dileklerimi ve halisane dualarımı bahusus paylaşıyor, Allah’tan sağlık ve sıhhat niyaz ediyorum. Söz konusu hastalığı hafif geçirmeleri ve çalışmalarını evlerinde sürdürüyor olmaları yegâne tesellimizdir. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Muhterem Hanımefendi başta olmak üzere, Rabbim virüse yakalanan herkese ‘Eş-Şafi’ ismi hürmetine şifalar nasip etsin inşallah.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: Koronavirüs test sonucu pozitif çıkan Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Sayın Emine Erdoğan’a geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener: Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’a geçmiş olsun diyor, acil şifalar diliyorum.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici: Saygıdeğer Cumhurbaşkanımıza ve eşleri hanımefendiye ailece ve camiamız adına geçmiş olsun dileklerimizi iletir, kısa zamanda hastalığı atlatmaları İçin duâmızla Yüce Allah’tan acil şifalar niyaz ederim.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan: Sayın Cumhurbaşkanım size ve Sayın Emine Erdoğan Hanımefendiye geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, Rabb’imden Şâfî ismiyle şifa niyaz ediyorum. Bizimle beraber, ülkemizin dört bir yanında vatandaşlarımızın ve inanıyorum dünyada elinizi uzattığınız tüm mazlumların duaları sizlerle

AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan: COVID-19 testi pozitif çıkan Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve kıymetli eşi Emine Erdoğan Hanımefendi'ye geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabbimden acil şifalar diliyorum. Allah başımızdan eksik etmesin. Dualarımız sizlerle.

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir: Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Kıymetli Eşleri Emine Erdoğan Hanımefendiye geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, Rabbimden acil şifalar diliyorum. Dualarımız sizlerle.

Dışişleri Bakan Yardımcı Yavuz Selim Kıran: Geçmiş olsun Sn. Cumhurbaşkanım. Milletimizin ve mazlumların duası sizlerle.

İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı: Geçmiş olsun Sn Cumhurbaşkanım. Dualarımızdasınız. Rabbim tez zamanda sizlere şifa versin.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya: Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın Emine Erdoğan Hanımefendi’ye eşimle birlikte geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz. Rabbimden şifa diliyoruz. Dualarımız sizinle.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu: Koronavirüs testi pozitif çıkan Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a ve değerli eşi Emine Erdoğan hanımefendiye geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifa diliyorum. Rabbim tüm hastalarımıza bir an önce sağlıklarına kavuşmayı nasip etsin.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan: Koronavirüs testleri pozitif çıkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’a geçmiş olsun temennilerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: Koronavirüs test sonucu pozitif çıkan Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve kıymetli eşi Emine Erdoğan hanımefendiye acil şifalar dilerim. Tüm toplum olarak, korunma tedbirlerine lütfen uyalım.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş: Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Emine Erdoğan'a geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum.

YÖK Başkanı Erol Özvar: Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Covid-19 testinin pozitif çıktığını üzülerek öğrendim. Cumhurbaşkanımıza ve Hanımefendi'ye geçmiş olsun dileklerimi iletiyor ve acil şifalar diliyorum.