Siyaset Bölünelim istiyorlar yok öyle yağma!

Bölünelim istiyorlar yok öyle yağma!

16.03.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

AP’nin, ‘müzakereleri askıya almayı’ öneren raporu kabul etmesini ‘aba altından sopa göstermek’ diye  niteleyen Bahçeli, “FETÖ’cülerin, PKK’lıların tesiriyle Türkiye hakkında değerlendirme yapıyorlar. Türk milleti bunları yutmaz” dedi.

Bölünelim istiyorlar yok öyle yağma

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dün partisinin Zonguldak mitinginde halka hitap etti. Avrupa Parlamentosu’nun (AP), AB müzakerelerinin askıya alınmasını öneren raporu kabul etmesine sert tepki gösteren Bahçeli, Milliet İttifakı’na ve CHP’ye yönelik eleştirilerini sürdürdü. Bahçeli’nin konuşmasından satır başları şöyle:

Haberin Devamı

BEKA MİLLİ CEVHERDİR: Eğer beka yoksa, bağımsızlık yoksa, milli varlık zillete düşmüşse ne madenin, ne de çıkarılacak kömürün hiçbir önemi de yoktur. Beka, milli cevherdir. Ancak bekamızı yıkmak istiyorlar. Avrupa Parlamentosu’nun çürük ve hükümsüz kararını eminim ki duydunuz. AB müzakerelerinin askıya alınmasını öneren raporu kabul etmişler. Bize parmak sallıyorlar. Biz aba altından sopa gösteriyorlar. FETÖ’cülerin, PKK’lıların tesiriyle Türkiye hakkında değerlendirme yapıyorlar.

MİLLET YUTMAZ: Türk milleti bu oyunları yutmaz. Türkiye bu zillet ve husumet emelleri sineye asla çekmez. Aslında istiyorlar ki bölünelim. İstiyorlar ki Sevr şartlarına ricat edelim. Dayatıyorlar ki birbirimize girelim, birbirimizden kopalım. Hedefliyorlar ki Anadolu’dan dağılmış ve ufalanmış halde çıkıp gidelim. Yok öyle yağma! Şimdiye kadar başaramadılar, bundan sonra da başaramayacaklar. Türk milletini asla yenemeyecekler. İster ekonomik tetikçileriyle gelsinler, döviz silahını üzerimize doğrultsunlar. İster siyasi kumpaslarıyla gelsinler, tefrika ve nifak saçsınlar. İsterse de 15 Temmuz gecesinde olduğu gibi, tepemizden bomba atsınlar, kurşun yağdırsınlar. Yapamazlar, bu milleti geçemezler, Türkiye’yi yıkamazlar. Biz bekamıza sahip çıktığımız sürece zalime direniriz. Biz bekamıza sahip çıktığımız müddetçe haine aman diletiriz.

Haberin Devamı

ÇELİŞKİ YAŞANMAMALI: Merkezi yönetim ile yerel yönetim arasında çelişki yaşanmamalıdır. Eğer yaşanırsa devlet zayıflayacak, milli irade zaafa uğrayacaktır. Bu durum karşısında zaafa düşmemiz, güvencesiz kalmamız mutlaktır. İşte bu sebeple 31 Mart seçimleri bekamızın seçimidir. Türkiye’nin istikbal hakları 31 Mart’ta oylanacaktır. Zalimler hava kokluyor. Hıyanet ortakları uygun ortam yokluyor.

İŞLERİ GÜÇLERİ YALAN: CHP, PKK’nın siyasi acentesi HDP’yle yol yürüyor. Kılıçdaroğlu daha YPG’nin bize saldıracağına inanmıyor. Kürdistan beyanlarına sıcak ve sempatik bakıyor. Şu gaflete bakar mısınız? Şu zillete dikkat eder misiniz? Kılıçdaroğlu, kulağına ne fısıldanmışsa onu söylüyor. Türkiye düşmanlarının düdüğünü öttürüyor. Bölücülerle aynı safa giriyor, teröristlerle aynı hedefe odaklanıyor. CHP’ye oy veren vatandaşlarım, bunu nasıl kabullenecekler? Bu zillete nasıl onay verecekler? Bu çarpıklığa nasıl tahammül gösterecekler? Bugünkü CHP’nin neresi aziz Atatürk’e benziyor? Ayıptır, günahtır, yazıktır.

Haberin Devamı

‘Zillet ittifakı çetedir’

“Zillet İttifakı Türkiye’nin karşısındaki çetedir, şebekedir, mihraktır. Zillet İttifakı siyasi aldatma ve kandırma markasıdır. Dikkat buyurunuz, 31 Mart seçimlerinden çok korkuyorlar. Başlarına gelecekleri görüyorlar. Belalarını bulacaklarını hissediyorlar. Ama korkuları beyhudedir, kaçacakları, saklanacakları yer kalmamıştır. Biliniz ki vakti geldiğinde mutlaka sandıkta milletimize hesap vereceklerdir.”