Siyaset Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şampiyon Vakıfbank'a tebrik telefonu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şampiyon Vakıfbank'a tebrik telefonu

22.05.2022 - 22:01 | Son Güncellenme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kadınlar şampiyonlar ligindeki başarıları nedeniyle Vakıfbank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih, başantrenör Giovanni Guidetti ve oyuncuları tebrik etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğandan şampiyon Vakıfbanka tebrik telefonu

Cumhurbaşkanlığından yapılan açıklamaya göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi Süper Finali'nde İtalya ekibi Imoco Volley'i 3-1 yenerek şampiyonluğa ulaşan VakıfBank Kadın Voleybol Takımı'nın başarısından dolayı Genel Müdür Üstünsalih'i, başantrenör Guidetti'yi ve oyuncularını telefonla arayarak tebrik etti. Yapılan açıklamada "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Vakıfbank Kadın Voleybol Takımı'nın CEV Şampiyonlar Liginde şampiyon olması dolayısıyla Vakıfbank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih, başantrenör Giovanni Guidetti ve oyuncularla telefonda görüşerek tebriklerini iletti" denildi.

Haberin Devamı

TWITTER'DAN TEBRİK MESAJI

Twitter hesabından da bir paylaşım yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "2021-2022 sezonunda elde ettiği üstün başarıları Voleybol Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi Şampiyonu olarak taçlandıran Vakıfbank Kadın Voleybol Takımı’nı şahsım ve milletim adına en içten dileklerimle tebrik ediyorum." dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan da bir paylaşım yaparak, "CEV Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde 5'inci kez şampiyon olan Vakıfbank Kadın Voleybol Takımımızı gönülden tebrik ediyorum. Ülkemize bu gururu yaşatan sporcularımıza teşekkür ediyorum." açıklamasında bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğandan şampiyon Vakıfbanka tebrik telefonu

Cumhurbaşkanı Erdoğandan şampiyon Vakıfbanka tebrik telefonu

Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz ay yurtta kalan öğrencilerle iftar programında bir araya gelmişti. Erdoğan iftar sonrasında öğrencilerle sohbet edip masa tenisi oynamıştı. Vakıfbank ve Türkiye Kadın Milli Voleybol Takımı'nın hocası Giovanni Guidetti ile de maç yapan Erdoğan, daha sonra öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirmişti.