Siyaset ‘Dövizle kurulmadık, bu yolla devrilmeyeceğiz’

‘Dövizle kurulmadık, bu yolla devrilmeyeceğiz’

26.11.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, döviz kurlarındaki yükseliş ve ekonominin gidişatına ilişkin olarak “Biz döviz kuruyla kurulmadık, bu yolla da devrilmeyeceğiz” dedi.

‘Dövizle kurulmadık, bu yolla devrilmeyeceğiz’

Bahçeli, partisinin MYK ve MDK ortak toplantısının ardından özetle şunları söyledi:

Haberin Devamı

EKONOMİYİ ÇOKTAN AŞTI: Ülkemizin bugünkü gerçek meselesi ekonomiyi çoktan aşmıştır. Ekonomik darbecilere, canlı döviz bombalarına, faiz, rant ve çıkar lobilerine sonu cefada, sefada olsa eyvallah etmeyiz, etmeyeceğiz. Biz döviz kuruyla kurulmadık, bu yolla da devrilmeyeceğiz.

BİR KAŞIK SUDA FIRTINA: Sorumsuz ve şuursuz muhalefet partileri, bir kaşık suda fırtına koparmak suretiyle döviz kurlarındaki iniş çıkışları siyasi istismar konusu haline getirmiştir. Adeta Türkiye’nin iflasını ilan ettiğini iddia ve ifade eden mayası bozuk zihniyetin varlığı rezaletin, devlet ve millet karşıtlığının somut örneğidir.

SONUÇLARINA KATLANIRLAR: Kararlılıkla hatırlatırım ki; Türkiye döviz sabotajlarına yenilmeyecek, küresel sermaye çetelerine, terör örgütlerine pes etmeyecek, faiz lobisine eğilmeyecektir. Türkiye hayat pahalılığına boyun eğmeyecektir. Sokaklara inerek hükümeti istifa ettirmeye, terörizmin ve yabancı güçlerin tetikçiliğine soyunarak ülkemizi felaket dolu bir mecraya taşımak isteyenlere asla izin verilmeyecektir.  

Haberin Devamı

SEÇİM 2023 HAZİRAN AYINDA: Türkiye sokakta bulunmamış, sokak meraklısı zillet ittifakına bırakılmayacaktır. Darbe teşebbüsüyle yapamadıklarını dövizle de başaramayacaklardır. Seçimler 2023 yılının Haziran ayında yapılacak, mandacılarla, vesayetçilerle, statükocularla, hainlerle, millete tepeden bakan kimliksizlerle hesaplaşma bu tarihte olacaktır.